MX110 kartınıza dair stabil sürücü linki verdim.
Ne alakası var?Bilgisayarıma mı girdin?
Anladım.Ne alakası var?
Attığınız Dump dosyasından sistemdeki işlemci, RAM, kurulu sistem ya da BIOS gibi verileri görebiliyorum.
!sysinfo smbios ile her şey çıkıyor.
Google drive acaba linki olanlara bilgisayarıma bağlanma izni veriyor mu diye merak ettim de.Siz zaten bağlantı izni vermediğiniz sürece ya da sorulmadığı sürece cihazınıza bağlanma ihtimalim yok. Bu imkansız.
Böyle bir şeyin kainatta imkanı yok![]()
Ekran kartı sürücünüzü tekrar kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sistem kısmını almanızı istiyorum.Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
0x9F koduyla çökme yaşanmış mı sistemde onu bir görmem lazım.
MX110 kartınıza dair stabil sürücü linki verdim.
DDU ile kurulu olanı kaldırıp linkteki sürücüyü kurarsınız.
Kaliteyi fulleyip.
Veya krnl bozdu.Anladım.
Grafik kartım bozuk. Büyük ihtimalle Minecraft'ta kaliteyi fulleyip MX110 grafik kartıma MSI Afterburner ile overclock yapmaktan olabilir.
OptiFine ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.