Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2 gündür bir performans düşüşü yaşıyordum, az önce bilgisayarı açıp tcsm oyununu açtığım anda mavi ekran hatası aldım. Sorunun sebebi nedir acaba?

Hocam Easy Anti-Cheat yüzünden mavi ekran yemişsiniz. Silip tekrar yüklemek sorununuzu çözecektir.

Çözüm
Evet arkadaşında dediği gibi Easy Anti-Cheat sebepli mavi ekran yemişsiniz. TCSM Easy Anti-Cheat kullandığı için olmuş. (?) Dediklerini yaparsanız sorununuz çözülür büyük ihtimal.

Hocam Easy Anti-Cheat yüzünden mavi ekran yemişsiniz. Silip tekrar yüklemek sorununuzu çözecektir.
Evet arkadaşında dediği gibi Easy Anti-Cheat sebepli mavi ekran yemişsiniz. TCSM Easy Anti-Cheat kullandığı için olmuş. (?) Dediklerini yaparsanız sorununuz çözülür büyük ihtimal.
Yaşadığım performans düşüşü TCSM oyununda oluyordu, Easy Anti-Cheat'i program files'dan kaldırdım ve oyun dosyalarından silip tekrardan indirdim. Hem performans düşüşü düzeldi hem de mavi ekran yemedim. Şuanlık bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı