Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüKERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası
Programın adı EVGA değil zaten. EVGA Precision, bir tweak uygulaması. O yoksa Battery Care diye bir program olabilir.
Olabilir. Dediğim program, birçok başka programla aynı dosyalara sahip. Ve bunlardan birisi de Intel'e ait. Yaptığınız işlemi geri çekin. Zaten laptop cihazlarda bu tarz işlemleri önermiyorum.
EVGA diye bir program yok bilgisayarımda.
Bu hata işlemci tdp'mi 15w'tan 30w'a çıkardığımda fortnite + afterburner açıken oluştu bunla alakası olabilirmi?
Programın adı EVGA değil zaten. EVGA Precision, bir tweak uygulaması. O yoksa Battery Care diye bir program olabilir.
Olabilir. Dediğim program, birçok başka programla aynı dosyalara sahip. Ve bunlardan birisi de Intel'e ait. Yaptığınız işlemi geri çekin. Zaten laptop cihazlarda bu tarz işlemleri önermiyorum.
Sanmıyorum. Önceki mesajınızı düzenleyip işlemciyle ilgili bir ayardan bahsetmişsiniz. Ben de mesajımı düzenleyip ona cevap verdim. Zaten sorununuzun direkt BattlEye'dan değil de, birkaç uygulamanın çakışmasından olduğunu düşünmüştüm. Bu da düşüncemi doğrular nitelikte.
Denilenleri yapın. Sorunun çözülmesi veya devam etmesi durumunda yazarsınız.