Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
RAM frekansı işlemci için fazla değil. Birden fazla modül yok, uyumsuzluğu eliyoruz. O halde bariz donanımsal hata var. RAM'i servise gönderin, onlar da test yapıp bu sonuçlara ulaşınca değişim/iade haklarınızdan birini kullanırsınız. Hatalı RAM değişince mavi ekran sorununuz da çözülecektir.
🥳
IMG_20210104_230231.jpg

İçime doğdu RAM'leri bir tarattırayım dedim tarattırmaz olaydım bir de ben bunla oyun oynamaya çalışıyorum 😂
Hadi aslan tamamlarız 100'e.
(Düzenleme)
100'ü geçtik 🥳

Geri atmanız iyi olmuş :) Dediğim gibi, sonuçlar hiç iç açıcı değil. RAM'lerin modelleri neydi?

RAM frekansı işlemci için fazla değil. Birden fazla modül yok, uyumsuzluğu eliyoruz. O halde bariz donanımsal hata var. RAM'i servise gönderin, onlar da test yapıp bu sonuçlara ulaşınca değişim/iade haklarınızdan birini kullanırsınız. Hatalı RAM değişince mavi ekran sorununuz da çözülecektir.

Çözüm
Sorunu bulduk reis 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳
Bu bilgisayar nasıl açılabiliyormuş şaşırdım şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı