Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İlk defa oldu video izliyordum, hata KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139) yazıyordu DMP dosyasından baktım, yine de dump dosyasını bırakıyorum buraya:
Eksik bir şey yok niye böyle oldu bilmiyorum dün ya da önceki gün Windows Update gelmişti ondan kaynaklı olabilir mi?

1723915649654.png

Çözüm
Memtest86 ile RAM'lerini test et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, Memtest86'yı bilgisayarımı ilk kurcağım zamanlar denemiştim çünkü sürekli mavi ekran alıyor ve açılmıyordu, sebebi ekran kartıymış çünkü aşırı eski idi, RX 6500 XT ile değiştirdim ve çözüldü, kısaca RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüp Memtest başlatmıştım bir sorun yoktu. Zaten RAM hatası almamışım.
Memtest86 ile RAM'lerini test et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, Memtest86'yı bilgisayarımı ilk kurcağım zamanlar denemiştim çünkü sürekli mavi ekran alıyor ve açılmıyordu, sebebi ekran kartıymış çünkü aşırı eski idi, RX 6500 XT ile değiştirdim ve çözüldü, kısaca RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüp Memtest başlatmıştım bir sorun yoktu. Zaten RAM hatası almamışım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı