Elhubb Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Mart 2020 #1 Herhangi bir zamanda bu hatayı alıyorum .Genelde format attıktan sonra windowsun otomatik driver güncellemelerinden sonra geliyor.Bilgisayarcıya da götürdüm. Minidump dosyasını atıyorum. Dump dosyaları
Herhangi bir zamanda bu hatayı alıyorum .Genelde format attıktan sonra windowsun otomatik driver güncellemelerinden sonra geliyor.Bilgisayarcıya da götürdüm. Minidump dosyasını atıyorum. Dump dosyaları
KS KS Elhubb Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Mart 2020 #11 MayCrasH dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Format birçok kez attım, hatta dediğim gibi bilgisayarcıya da attırdım, format attıktan sonra 3-4 saat vermiyor hatta. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Format birçok kez attım, hatta dediğim gibi bilgisayarcıya da attırdım, format attıktan sonra 3-4 saat vermiyor hatta.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #12 Format attıktan sonra IObit yazılımlarını kurarsan bilgisayara istediğin kadar format at çözülmez tabii ki. Artı 0 Eksi
Format attıktan sonra IObit yazılımlarını kurarsan bilgisayara istediğin kadar format at çözülmez tabii ki.
KS KS Elhubb Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Mart 2020 #13 MayCrasH dedi: Format attıktan sonra IObit yazılımlarını kurarsan bilgisayara istediğin kadar format at çözülmez tabii ki. Genişletmek için tıkla... IObit yazılımlarını kullanmadan da bu hatayı verdi. Elhubb dedi: IObit yazılımlarını kullanmadan da bu hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Driverları vs bu yazılımlardan güncellemedim. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Format attıktan sonra IObit yazılımlarını kurarsan bilgisayara istediğin kadar format at çözülmez tabii ki. Genişletmek için tıkla... IObit yazılımlarını kullanmadan da bu hatayı verdi. Elhubb dedi: IObit yazılımlarını kullanmadan da bu hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Driverları vs bu yazılımlardan güncellemedim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #14 Peki, dosyadan daha iyi anlayan birisi bakarsa size nokta atışı problemi söyleyebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Elhubb Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Mart 2020 #15 MayCrasH dedi: Peki, dosyadan daha iyi anlayan birisi bakarsa size nokta atışı problemi söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için Elhubb dedi: Teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 19 Mart 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Peki, dosyadan daha iyi anlayan birisi bakarsa size nokta atışı problemi söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için Elhubb dedi: Teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla...