Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139) Mavi Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp güncellesin.

Telefondan bilgisayara internet paylaşıyormuş sanırım, bunu bir süre yapmasın. Ayrıca BIOS'u güncellesin.
Sizin sebepleriniz farklı olabilir. Başkalarının çözümlerini denerseniz sizde o hata yoksa daha kötü bir durum içerisine girebilirsiniz? Bir konu açın arkadaşlar yardımcı olsun.

Dediğiniz doğru bilinçli bir şekilde bana uygun olanları yapıyorum hepsini değil elbette:) yani pek sanmıyorum ama bir ara deneyeceğim yılmaya başladım artık aylardır her hafta sonu aynı durumdan artık. Teşekkürler.

Dediğiniz doğru bilinçli bir şekilde bana uygun olanları yapıyorum hepsini değil elbette:) yani pek sanmıyorum ama bir ara deneyeceğim yılmaya başladım artık aylardır her hafta sonu aynı durumdan artık. Teşekkürler.
Hocam işinize gelenleri yaparak sorunu çözemezsiniz. Konu açıp minidump dosyalarını paylaşın, arkadaşlar "sizin" yapmanız gerekenleri söyleyecek ve sorunu açıklayacak.

Technopat Sosyal'de mavi ekranla ilgili bir konu açmamışsınız. Konu açarsanız elbet yardımcı olacaklar çıkacaktır. Bizzat ben de yardımcı olmaya çalışırım ama denilenleri yapmadığınız sürece ilerleme kaydedemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı