"KernelPower 41 63" Hatası

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bundan 5 ay önce sistemim ben başında değilken mavi ekran verip kendini yeniden başlatmıştı. Çok önemsemeyip devam etmiştim. Dün sistem tekrardan ben başında değilken mavi ekran verip kendini yeniden başlatmış. Ayrıca bu durum ilk kez ben sistem başındayken tekrardan bugün gerçekleşti. Olay görüntüleyicisine baktığım zaman sistemi kullanmaya başladığım ilk günden beri "KernelPower 41 63" hatasını aralıklarla 90 kez aldığımı gördüm. Ve bu hata kodu mavi ekran aldığımda art arda birkaç kez meydana gelmiş. Araştırma sonucu bunun yüzde 90 PSU dan kaynaklandığının söylendiğini gördüm. Mümkün bir zamanda sistemimi servise götüreceğim. Bilgisi olan arkadaşların bu konu hakkında görüşleri nelerdir? Bu hata neden ortaya çıkar? Sizin görüşleriniz nelerdir? Güç kaynağım Asus 550W Bronz sertifikalı bir güç kaynağı. Olay görüntüleyicisinden aldığım görüntüleri eke bırakıyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2023.07.27 - 23.44.45.21.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
  • Desktop Screenshot 2023.07.27 - 23.52.30.21.png
    79,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…