KernelSU nasıl kurulur?

Ben KernelSU'nun GitHub sitesindeki boot.img dosyasini indirmistim. KernelSU APK'nin bana gosterdigi Android kmı versiyonuna gore indirmistim birkac versiyon yuksegini secmistim. Bu bliss Kernel'i hiç denedim. Dosyanin icerigi bu:

KSU'nun git sayfası ile işimiz yok. Direk bu ZIP dosyasını kurun.

Bu recovery flashable zip dosyasıdır. Fakat dediğim gibi, stock kalmak şu an size daha stabil performans sunar. CRdroid rom zip dosyasını açın, ss atın lütfen, rom zipinizden stock boot.img i çıkarın. muhtemelen kernel boot.img içerisinde sizin, o boot imgi kernelsu üzerinden yamalamayı deneyin. Sonra çıktı dosyasını fastboot ile veya recovery üzerinden boot parçasına yazın.

Bu recovery flashable zip dosyasıdır. Fakat dediğim gibi, stock kalmak şu an size daha stabil performans sunar. CRdroid rom zip dosyasını açın, ss atın lütfen, rom zipinizden stock boot.img i çıkarın. muhtemelen kernel boot.img içerisinde sizin, o boot imgi kernelsu üzerinden yamalamayı deneyin. Sonra çıktı dosyasını fastboot ile veya recovery üzerinden boot parçasına yazın.
Crdroid ROM.zip dosyasinin ici bu sekilde hocam. boot img yok gibi.

Dosya Ekleri

• crdroid.PNG
    crdroid.PNG
    23,1 KB · Görüntüleme: 29
Yanılmışım, Heribert Bey doğru söylüyor, boot.img iniz evrenselmiş, zip yerine o boot.img kursanız da olabilir (doğru sıkıştırma ve Android sürümüne aitse) fakat stock kalalım, twrp ile boot imajınızı yedekleyin, ilk anlatımımdaki gibi yamalamayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı