Kesinlikle almayın dediğiniz oyuncu kulaklığı markası/modeli nedir?

Maşallah herkes kendi problem yaşadığı veya 3-5 tane kişinin problem yaşadığını gördüğü markalara alınmaz yazmış bal gibi de alınır saydığınız markalar piyasadaki bütün markaları saymışlar bir de ucuz ürünün kalitesiz olmamasını bekliyorlar ben 3 yıldır James Donkey kullanıyorum hiçbir kötü yanı yok yani adamların maksimum yapacağı ses verdirmek ya kulağa bunun kalitesi maksimum ne kadar düşük olabilir teknik problemler ve ufak detaylar dışında en sonunda bir farkı yok bunların kulaklık işte bu kadar boş yapmaya ne gerek var.

Hocam sanırım kulağınıza James Donkey dışında bir kulaklık takmadınız. Kalite farkı bariz belli oluyor çünkü.
 
Rampage'e sallamaları gayet normal. Kendisi "marka" olarak geçiyor ancak Çinli markaların ürünlerinin üstüne kendi markasını basmayı biliyor. Kaliteli ürünleri çok az var orası başka en fazla 3 4 tane kaliteli ürünü var gerisi leş. Ama 200 300 TL gibi baya düşük bütçeler için alınır mı alınır.
2klik rampage kulaklığım var ne dediğiniz şeyleri hiç duydum ne de hiç sorun yaşadım.
 
Logitech g333 kulak içi kulaklık.. Haziran 2022de indirimdeyken 350TLye aldım; ses kalitesi, seviyesi olarak iyi fakat yurtdışı fiyatı 30 dolar, TRde şuan 1250 tl civarında olduğu için ASLA almayın, Daha ucuza aynı performansta kulaklık bulabilirsiniz.
 
Çoğunlukla Gamepower kulaklık denedim İnternet kafede, bazıları cidden kulak tokatladığı oldu. Çoğunlukla eh işte seviyesindeler, şahsen Corsair yada Razer almak isterim.
James Donkey şahsen almam, çok kıytırık duruyor. İçime hiç sinmiyor. Rampage de malzeme kalitesi olarak çok kıytırık.
Trust zaten çöp marka, mouse/klavye aldım ikiside elimde patladı. Antika HP kullanıyorum hala.
 
James Donkey, Rampage.

Yaklaşık 1.5-2 senedir Miracle X4 kullanıyorum Rampage öyle sanıldığı kadar çöp bir marka değil 7.1'i de gayet tatmin edici oyunlar için bütçe kısıtlıysa tercih edilebilir.
 
10 senedir Frisby Fx2 klavye, 2 senedir rampage rm k10 amazing kulaklık ve yine 2 senedir gamepower icarus kullanıyorum. Hala çok memnunum. Fiyatlarının en iyi ürünlerinden. Rampage gamepower alınmaz demişler ona ithafen yazdım.
 
Sadece oyuncu kulaklığı değil genel olarak hiçbir şeyi alınmayacak markalar:
Snopy
Rampage
Gamepower
Trust
Jamesdonkey

Umarım "Ben 5 yıldır kullanıyorum, taş gibi ürün yapıyorlar." diyenler gelmez. Forumda zaten doğru düzgün tartışabilen insan sayısı az. Bir de kullandığı ürünün kalitesini dayanma süresine bağlayanlarla uğraşamam, uğraşmam.
Rampage ve Snopy en kaliteli markalar.
 

Geri
Yukarı