"Kesinlikle oyna" dediğiniz hikayeli oyunlar

Hikayesi güzel, iyi yazılmış oyun önerir misiniz? (GTA 5 RDR 2 gibi klasik oynanmış oyunları yazmayın.)

Persona 4 (orijinal PS2 sürümü golden değil.)

Hikayesini bayağı beğendim güzel oyundur bayağı özellikle sonlara doğru. Golden sürümün oyunun tonunu bozduğunu duydum, o yüzden orijinal sürümü öneririm.

PS2 emülatörü ile kolayca oynanabiliyor.
 


 
Persona 4 (orijinal PS2 sürümü golden değil.)

Hikayesini bayağı beğendim güzel oyundur bayağı özellikle sonlara doğru. Golden sürümün oyunun tonunu bozduğunu duydum, o yüzden orijinal sürümü öneririm.

PS2 emülatörü ile kolayca oynanabiliyor.
Çok kötü yaptığı bir şey yok aslında, aksine çok daha “oynanabilir” halde golden çözünürlük, mekanik ve bir ps2 exc’ini çoğu platforma taşıması yönünde. Tabii ki bu biraz sığ bir yorum. P4G vanilla versiyonun çok daha iyileştirilmiş + bonus 20-25 saat hikaye içeriği ve bonus S.Link’ler gibi deluxe bir sürümü. Bunu Age of Empires 2 definitive ile normali gibi düşünebilirsiniz, D.E varken normalini oynamanın bir sebebi yok, daha iyi versiyonu çünkü. Bunun gibi düşünülebilir. PS2’deki P4 de tercih olarak oynanabilir kesinlikle bir sıkıntı yok ama P4G’nin P4’ün kendisini içinde bulundurup sadece kötü yaptığı “bazı” şeylere değinen ve bonus içeriğe boğan bir versiyon olarak söyleyebilirim.
 
Çok kötü yaptığı bir şey yok aslında, aksine çok daha “oynanabilir” halde golden çözünürlük, mekanik ve bir PS2 Exc'ini çoğu platforma taşıması yönünde. Tabii ki bu biraz sığ bir yorum. P4g vanilla versiyonun çok daha iyileştirilmiş + bonus 20-25 saat hikaye içeriği ve bonus s. Link'ler gibi Deluxe bir sürümü. Bunu Age of Empires 2 Definitive ile normali gibi düşünebilirsiniz, D. E varken normalini oynamanın bir sebebi yok, daha iyi versiyonu çünkü. Bunun gibi düşünülebilir. PS2'deki P4 de tercih olarak oynanabilir kesinlikle bir sıkıntı yok ama p4G'nin P4'ün kendisini içinde bulundurup sadece kötü yaptığı “bazı” şeylere değinen ve bonus içeriğe boğan bir versiyon olarak söyleyebilirim.

Golden bayağı ek şey ekliyor ama oyunun tonunu çok değiştiriyor. Ayrıca savaşları bayağı kolaylaştırıyor ne yaptığını biliyorsan.

Mesela inaba normalde hiçliğin ortasında tren ile gidip gelinebilen bir yer. Ama golden da Motor'a atlayıp şehre gidebiliyorsun istediğin zaman.

Ayrıca birisinin waifusunu oyuna ekleyip Hikaye'de önemli biri yapmaya çalışmışlar.

Bence oynanış olarak daha özelleştirilebilir olmasından güzel. Özellikle zorluk ayarları bayağı kişileştirilebilir.
 

Geri
Yukarı