Ama bu kelime, insanını daha çok mutsuz ediyor. En azından benim için öyle.
Öyle hocam fakat ne kadar dikkat etsek de keşke dendirecek hareketler yapmaktan kaçış yok.
Ama bu kelime, insanını daha çok mutsuz ediyor. En azından benim için öyle.
Keşke dolar 8 TL olmasa.
Eee sonra ogrencileri gasp etsinler okula giderken.Keşke ODTÜ, Diyarbakır’da olsa.
Aynen hocam Diyarbakır sokakları Texas gibi, mesela ben mühendisim ama yan dal gaspçılık ve cepçilik okudum. Bagajda da bir AK-47 var. Her sabah işe giderken camdan çıkarıp sıka sıka gidiyorum!Eee sonra öğrencileri gasp etsinler okula giderken.
Unlem koymadik diye anlayamamaniz normal, sasirmiyorum. Bunda da ibretlik bir seyler var tabii ki.Aynen hocam Diyarbakır sokakları Texas gibi, mesela ben mühendisim ama yan dal gaspçılık ve cepçilik okudum. Bagajda da bir AK-47 var. Her sabah işe giderken camdan çıkarıp sıka sıka gidiyorum!
Bu yaptığınız ayıp, bilgileriniz doğru ise 40 yaşında bir insansınız. Diyarbakır'da gasp yapılıyor da İstanbul'da, Trabzon'da yapılmıyor mu? Gençlere böyle mi örnek oluyorsunuz. Diyarbakır'da ülkenizdeki bir şehir değil mi? İşlenen Kürt meselelerini, aptal aptal partizan insanları ve terör olaylarını baz alarak bu yorumu yaptıysanız haklısınız. Bu insanlar memleketimin imajını zedeliyor. Ama sırf bu insanlar yüzünden tüm şehri böyle yaftalamak ne kadar doğru?
Ünlem koymadık diye anlayamamanız normal, şaşırmıyorum. Bunda da ibretlik bir şeyler var tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.