Kestirme otomasyonu nasıl oluşturulur?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Evdeyken Wi-Fi açmayı unutuyorum bazen ve fark etmeden LTE'den kullanım yapıyorum Wi-Fi kullanımı yapmam gerekirken.
Şöyle bir kestirme yapabilir miyiz?
Evdeyken yani belli bir konumda olduğumda veya yaklaştığımda kestirme bunu algılasın ve Wi-Fi'yi açıp mobil veriyi kapatsın konumdan yani evden çıkınca uzaklaşınca da Wifi kapatsın ve mobil veriyi açsın. Böyle bir kestirme yapmak mümkün mü?

Son düzenleme:
Evdeyken Wi-Fi açmayı unutuyorum bazen ve fark etmeden LTE'den kullanım yapıyorum Wi-Fi kullanımı yapmam gerekirken.
Şöyle bir kestirme yapabilir miyiz?
Evdeyken yani belli bir konumda olduğumda veya yaklaştığımda kestirme bunu algılasın ve Wi-Fi'yi açıp mobil veriyi kapatsın konumdan yani evden çıkınca uzaklaşınca da Siri'yi kapatsın ve mobil veriyi açsın. Böyle bir kestirme yapmak mümkün mü?
Kestirmelerde otomasyon kısmında "vardığımda" ve "ayrıldığımda" diye konum belirtilen seçenekler var onun üzerinden yapabilirsiniz. Siriyi kapatmak ne demek onu pek anlamadım. Wifi ve hücreseli kapatıp açabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_0046.PNG
    IMG_0046.PNG
    36,7 KB · Görüntüleme: 14
Kestirmelerde otomasyon kısmında "vardığımda" ve "ayrıldığımda" diye konum belirtilen seçenekler var onun üzerinden yapabilirsiniz. Siriyi kapatmak ne demek onu pek anlamadım. Wifi ve hücreseli kapatıp açabilirsiniz.
Apple yazdığım şeyleri kendi kafasına göre değiştiriyor Wifi yazıyorum Siri’ye çeviriyor. Evet fark ettim vardığında ve ayrıldığında seçeneği varmış peki mobil için nasıl yapabilirim?

Apple yazdığım şeyleri kendi kafasına göre değiştiriyor Wifi yazıyorum Siri’ye çeviriyor. Evet fark ettim vardığında ve ayrıldığında seçeneği varmış peki mobil için nasıl yapabilirim?
Mobilden kastınız hücresel veri ise onun içinde aç/kapa seçeneği var.
"Vardığımda" : Wifi Aç, Hücresel Kapa
"Ayrıldığımda" : Wifi Kapat, Hücresel Aç

iki adet otomasyonla halledebilirsiniz.

Mobilden kastınız hücresel veri ise onun içinde aç/kapa seçeneği var.
"Vardığımda" : Wifi Aç, Hücresel Kapa
"Aydrıldığımda" : Wifi Kapat, Hücresel Aç

iki adet otomasyonla halledebilirsiniz.
Vardığında Wifi aç ayrıldığında Wifi kapat yaptım peki hücreselde vardığında hücresel kapat ayrıldığında hücresel aç nasıl yapacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı