Ketçap ve Mayonez Karışımını Sever Misiniz?

Barbekü sos ve Hardal favorimdir. Ketçap ve mayonez uzun süredir tüketmiyorum.
Barbekü sos ve Ballı hardal sos severim. Hardalıda yalın olarak sadece sosisle severim. Ketçap ve Mayonezi karışık olarak tüketmeyi severim. Ancak ben baya sos severimdir, et sever olduğum kadar. Sosu abarta abarta kullanırım.

Mayonez tek başına iken güzel fakat ketçap ile karıştırmayı tercih ederim.
Benim görüşümce eğer pahalı ve kaliteli bir markanın Mayonezini aldıysanız, tek başına tüketilmelik olabilir. Ancak Bim, A101 gibi yerlerden aldıysanız, ketçapsız iyi gitmez. Tasarruf sorunlarımız nedeniyle Ketçapı A101'den, Mayonezide Bim'den alıyoruz. A101'in her mayonezi tam kıvamında değil. Sanki az karıştırılmış ve topak topak. A101 Ketçap ve Mayonezini Tukaş firması yapıyor.

Nedense hiç sade hardala alışamadım. Bir türlü sevemiyorum, tadı bir garip geliyor. Bu arada size katılıyorum örneğin et yerken iyice sosa bulamam lazım. Abartı bir şekilde hem de

Bir daha hamburger alırsam, muhtemelen verilen bütün sosları karıştırırım. Yarınımız Allah Kerim. Bunu deneyebilirim.
BİM`den değildir herhalde.
@dodhead ile yapacağımız Birinci Büyük Technopat Süper Mega Ölüm Menüsü Savaşları`nda özel Sharpei Sosu(TM) düellosuna herkesi davet ediyorum. Midesi eriyecek.
1- Ketçap
2- Mayonez
3- Ballı acı hardal
4- Buffalo sos
5- Ranch sos
6- Sarımsaklı mayonez
7- Szecuhan sos
8- Big Mac sos
9- Barbekü sos
10- Sarımsaklı mayonez
11- Zeytinyağlı limonlu sos (McDonald's Türkiye)
12- Balsamik salata sosu
13- İsrail kolası
14- Salçalı çiğköfte sosu
15- Burger sosu
16- Afrika Ateşi sos
17- Rus salatası (Amerikan salatası???)
18- Yeşil Jalapendo sos
19- Chipotle sos

Son düzenleme:
İkisinide sosis, nugget kızarttığım zamanlarda ve ya tost yaparken tüketiyorum. Başka hiçbir türlü tüketmem. Zaten kolay kolay kilo alamadığım için çokta sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…