Barbekü sos ve Ballı hardal sos severim. Hardalıda yalın olarak sadece sosisle severim. Ketçap ve Mayonezi karışık olarak tüketmeyi severim.Barbekü sos ve Hardal favorimdir. Ketçap ve mayonez uzun süredir tüketmiyorum.
Barbekü sos ve Ballı hardal sos severim. Hardalıda yalın olarak sadece sosisle severim. Ketçap ve Mayonezi karışık olarak tüketmeyi severim.Barbekü sos ve Hardal favorimdir. Ketçap ve mayonez uzun süredir tüketmiyorum.
Benim görüşümce eğer pahalı ve kaliteli bir markanın Mayonezini aldıysanız, tek başına tüketilmelik olabilir. Ancak Bim, A101 gibi yerlerden aldıysanız, ketçapsız iyi gitmez. Tasarruf sorunlarımız nedeniyle Ketçapı A101'den, Mayonezide Bim'den alıyoruz. A101'in her mayonezi tam kıvamında değil. Sanki az karıştırılmış ve topak topak. A101 Ketçap ve Mayonezini Tukaş firması yapıyor.Mayonez tek başına iken güzel fakat ketçap ile karıştırmayı tercih ederim.
Bende öyle!Ketçap ile mayonezi karıştırın sade bile yerim [emoji38] o derece seviyorum. Tabii bu birazda damak meselesi [emoji4].
Nedense hiç sade hardala alışamadım. Bir türlü sevemiyorum, tadı bir garip geliyor. Bu arada size katılıyorum örneğin et yerken iyice sosa bulamam lazım. Abartı bir şekilde hem deBarbekü sos ve Ballı hardal sos severim. Hardalıda yalın olarak sadece sosisle severim. Ketçap ve Mayonezi karışık olarak tüketmeyi severim.Ancak ben baya sos severimdir, et sever olduğum kadar. Sosu abarta abarta kullanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.