Çözüldü Kext Yükledikten Sonra Restart Atma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

orkupmesut

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker + Müzisyen
Merhabalar. Hackintosh Mavericks 10.9 sistemim sorunsuz çalışıyordu fakat ekran kartı aldım Kexts yükledim ve artık açtığımda bilgisayar direk reset atıyor. Ne yapmam gerekıyor? Eski ekran kartını takınca da aynı reset sorununu yaşıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:(

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincil işletim sistemin varsa Windows Transmac yükle Mavericks Harddiskin içinde System/Library/Extensions içindeki yeni yüklediğin kexti bul ve sil... tarih sıralaması yapabilirsen direkt en üste atar zaten... Onu sil yeniden başlat..

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi sorunum halloldu fakat USB de mavericks yüklü onunla açmadan mac sistemim açılmıyor direk reset atıyor Ama usbyi takınca mac kurulu hdyi seçiyorum açılıyor ne yapmam gerekir

Mavericks in kendi bootloaderini kullanıyorum extradan birşey yüklemedim yani USBye kurmak için marveriks yüklemiştim onunla açıyorum

Herhangi bir yedek dahi alsan superduper yada carbon copy cloner ile, mutlaka tekrardan bootloader yüklemen gerekli... Her zaman bir yedek sistem(Mavericks veya Yosemite) bulundur "500gb-1tb" usb seagate yada toshiba, western digital de olur... Çünkü Laptobunda yada Masaüstü PC'de her zaman işler yolunda gitmeyebilir... Yedek sistemden başlatırsın sorunu çözersin. :)

Çok teşekkür ederim gerçekten iyi insanlarsınız işim çözüldü :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı