Güvenilir olsun diye Steam key alacaksam Eneba'dan almayı düşünüyorum. Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim. Beni yönlendirirseniz memnun olurum.
Önceklikle Random keyden uzak durman lazım hepsi para tuzağı 2'ci olarakta Belirli oyunların keyleri Türkiye kapalı oluyor bunlara dikkat ederek alırsan bir sorun ile karşılamaycaksındır ve güvenilir yerlerden alışveriş yapmanı tavsiye ederim.Güvenilir olsun diye Steam key alacaksam Eneba'dan almayı düşünüyorum. Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim. Beni yönlendirirseniz memnun olurum.
Random keyler tamamen para tuzağı hiç bulaşmayın. Ucuz oyun için paylaşımlı hesap en iyisi. Sağlamlisanstan aldım forza ve farming simulator 25 sorunsuz oynuyorum. Hesap şifre vermiyorlar, Kendilerine özel program yapmışlar oradan oynatıyorlar. Bir deneyin derim. 50 TL sağlampass alıyorsun tüm oyunları offline olarak oynayabiliyorsun.Güvenilir olsun diye Steam key alacaksam Eneba'dan almayı düşünüyorum. Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim. Beni yönlendirirseniz memnun olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.