Steam Key almak mantıklı mıdır?

Fiyatları inceleyin, uygunsa almanız daha mantıklı olacaktır. Alırken Türkiye'de kullanılabildiğine dikkat edin.

Güvenilir olsun diye Steam key alacaksam Eneba'dan almayı düşünüyorum. Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim. Beni yönlendirirseniz memnun olurum.
Önceklikle Random keyden uzak durman lazım hepsi para tuzağı 2'ci olarakta Belirli oyunların keyleri Türkiye kapalı oluyor bunlara dikkat ederek alırsan bir sorun ile karşılamaycaksındır ve güvenilir yerlerden alışveriş yapmanı tavsiye ederim.

Alacağınız keyde muhtemelen, yapımcısının bile unuttuğu oyunlar çıkacaktır. Ek olarak birden fazla key alınca aynı oyunlar çıkabiliyor, böylelikle parada çöp oluyor.

Güvenilir olsun diye Steam key alacaksam Eneba'dan almayı düşünüyorum. Bu konular hakkında çok bilgi sahibi değilim. Beni yönlendirirseniz memnun olurum.
Random keyler tamamen para tuzağı hiç bulaşmayın. Ucuz oyun için paylaşımlı hesap en iyisi. Sağlamlisanstan aldım forza ve farming simulator 25 sorunsuz oynuyorum. Hesap şifre vermiyorlar, Kendilerine özel program yapmışlar oradan oynatıyorlar. Bir deneyin derim. 50 TL sağlampass alıyorsun tüm oyunları offline olarak oynayabiliyorsun.

Eneba veya kabasakal Online gibi sitelerden Steam key alışverişi yapabilirsiniz ama güvenilir olup olmadıklarına dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı