Key-drop.com güvenilir mi?

Xenglossy123

Hectopat
Daha fazla  
Key drop güvenilir mi? CS de çok skin almak istiyorum ve galiba buralardan bedavaya alınabiliyormuş, güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir diyemem fakat kimse sorun yaşamadı. Planlı kumar gibi sistem var. Kazandırdıkça batırıyor. Ücret yatırmadan günlük kasaları açarsanız sorun olmaz.

Site güvenilir 30 cent ile 14 dolar yaptım skini cekmedim ve devam etirdim ve yaktırdım siteyi... Sonradan çekilişten 2 dolarlık skin cıktı cektim şu anda hesabta duruyor önerim para yatırmayın günlük kasadan cıkanları biriktirin falan sonra 5 6 dolardan fazlasıysa 1 dolar yatır cek skinleri falan.

1682692075896-png.png

Site güvenilir 30 cent ile 14 dolar yaptım skini cekmedim ve devam etirdim ve yaktırdım siteyi... Sonradan çekilişten 2 dolarlık skin cıktı cektim şu anda hesabta duruyor önerim para yatırmayın günlük kasadan cıkanları biriktirin falan sonra 5 6 dolardan fazlasıysa 1 dolar yatır cek skinleri falan.

Eki Görüntüle 1758030
Hocam günlük kasa içinde para istiyor. Anca seviye 1 var onda da kasa açmıyorsun zaten. Eğer dediğiniz buysa tamam ancak herhangi bir kasa falan açılıyorsa nasıl yapıyorsunuz?

Eki Görüntüle 1758030
bir sorun yaşadın mı şu güne kadar ona göre gircem hesabı

Geç cevap yazıyorum fakat güvenilir olduğunu söylemeliyim. Bizzat kendi hesabım ile girdim. Ayrıca Hellcase'de güvenilirdir.
şu güne kadar bir problem olmadı demi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı