ArdaGCM
Hectopat
Hocam daha az önce sahte hesap yüzünden çalınan hesabımı aldım. Her şeyi anlatıyorum.
Öncelikle Key-drop Instagram sayfasını takip ettim ve yarım saat sonra Instagram mesaj geldi mesaj da " rastgele bir bıçak kazandınız. Linke tıklayarak istediğin bıçağı alabilirsin" diyordu tikladim ve trade ekranı geldi bayonet vs. vardı herhangi birine bastığımda Steam ad ve şifre istiyordu. Girdim ve herhangi bir şey olmadı çıktım trade ekranından. Steam hesabımdan oyun oynamak için Steam hesabıma girmek istediğimde şifre yanlış diyordu. O zaman anında çalındığını anladım ve şifremi unuttum dedim ve bende olamayan alaksız bir e-posta gösterdi ve " bu e-posta ya erişimim yok " dedim. Ardından çıkan yerden " hesabım çalındı " dedim ve Steam desteğe yazdım. Hangi oyunlari aldığımı fotoğrafı ile birlikte Steam cüzdanım da ne kadar para olduğunu yazdım ve 4 saat içerisinde dönüş yapıp şifremi sıfırladıklarını söylediler. Steam ile iletişime geçeceğim e-posta ya yeni şifremi gönderdiklerini söylediler ve e-posta yı kontrol ettiğimde yeni şifremi gördüm. Ardından Instagram'dan Key-drop sayfalarına baktım ve hepsi sadece en son sayıları farklı şekilde hesaplar gördüm. Yani boyle bir mesaj aldığınızda şikâyet edin ve yolunuza bakın.
Steam'e 4 saat içinde hesabımı verdikleri için teşekkürler ve Steam böyle şeyleri önemsiyor gerçekten.
Mobilden yazdığım için kelime yanlışı olabilir kusura bakmayın.
Ayrıca konuyu açan arkadaşım ben detaylı şekilde anlattım.
Dediğim arkadaş bu işte