Güvenilir fakat kumardan uzak durun.1. key drop güvenilir mi? Hesap çalınma kredi kartı bilgilerinin çalınma gibi olaylar olur mu?
2. başka bir hesap açsam kendime sırf CS için onda oynasam diğer hesabımı etkilemez diye düşünüyorum mantıklı mı sizce?
Güvenilirdir de neden yeni hesap açıyorsunuz? Ana hesabınız ile de giriş yapıp, yükleme yapsanız hesabınıza bir şey olmaz.1. key drop güvenilir mi? Hesap çalınma kredi kartı bilgilerinin çalınma gibi olaylar olur mu?
2. başka bir hesap açsam kendime sırf CS için onda oynasam diğer hesabımı etkilemez diye düşünüyorum mantıklı mı sizce?
şey diye düşündüm ana hesabın değeri çok yüksek olduğu için yeni hesap açıp kazandığım kostümleri ona tradelemek nasıl fikirGüvenilirdir de neden yeni hesap açıyorsunuz? Ana hesabınız ile de giriş yapıp, yükleme yapsanız hesabınıza bir şey olmaz.
birde key drop qr kod çıkarmıyor illa şifre istiyor ondan güvenemedimşey diye düşündüm ana hesabın değeri çok yüksek olduğu için yeni hesap açıp kazandığım kostümleri ona tradelemek nasıl fikir
Hocam zaten Steam Guard vs ile güvenliğin yeterince sağlandığını düşünüyorum. Ana hesabınızda dursa da yan hesabınızda dursa da bir farkı yok. Zaten satmak isterseniz hesabı vermiyorsunuz.şey diye düşündüm ana hesabın değeri çok yüksek olduğu için yeni hesap açıp kazandığım kostümleri ona tradelemek nasıl fikir
birde key drop qr kod çıkarmıyor illa şifre istiyor ondan güvenemedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.