Key-Drop yükseltme taktiği var mı?

y4sn

Decapat
Daha fazla  
Hocam merhaba. Aranızda Key-Drop kullanan varsa yardımcı olabilir mi biraz? Ben çoğu zaman yükseltme yaparken kaybediyorum yani %60 şans varken bile. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum en fazla yükselttiğim skin 1,92 oldu onu da sonrasında kaybettim. Yani böyle bildiğiniz yükseltme taktiğiniz var mı?

Hocam merhaba. Aranızda key-drop kullanan varsa yardımcı olabilir mi biraz? Ben çoğu zaman yükseltme yaparken kaybediyorum yani %60 şans varken bile. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum en fazla yükselttiğim skin 1,92 oldu onu da sonrasında kaybettim. Yani böyle bildiğiniz yükseltme taktiğiniz var mı?

Yok, site ağır kolpada zaten. Genelde izlediğin yayıncıların şansı yükseltilmiş oluyor. Kendim de kullanıyordum ancak her türlü kaybettiriyor. 1 kere kazanabilmiştim sitede.

Hayır böyle bir şey yok, bir an önce bırakın. Site kaybetme üzerine kurulu kazanma olasılığı 20'lerde geziyor hatta bazı kasalarda çok daha az. Zaten kumar siteleri kaybetme üzerine kurulur hiçbir zaman kazanamazsınız. Sadece kazananlar anlatır kaybedenler anlatmaz siz de yanılgıya düşüp oynarsınız: Kaybedersiniz.

Sitenin belli bir algoritması var.İlk başta size biraz kazandırır parayı tatlı gösterir, ondan sonra ise şov başlar.Kazanma oranınız çok düşük kaç defa girdim totalde 1500 anca kazandım bence hiç o toplara bulaşmayın.

40 dolarlık itemimi bastım 110 yaptım dedim az daha oynayayım öyle gitmişti hepsi. Biraz katlayıp çıkarsan kazanıyosun 1 doları 50 dolar yapmayı düşünüyorsan o iş hikaye. 1.5-2X yap çık. Kaybettikten sonra da oynadım bir süre bi ara arkadaşlarla zevk için oynuyorduk bağımlısıydık bi faydasını görmedik. Yol yakınken bırak.

40 dolarlık itemimi bastım 110 yaptım dedim az daha oynayayım öyle gitmişti hepsi. Biraz katlayıp çıkarsan kazanıyosun 1 doları 50 dolar yapmayı düşünüyorsan o iş hikaye. 1.5-2X yap çık. Kaybettikten sonra da oynadım bir süre bi ara arkadaşlarla zevk için oynuyorduk bağımlısıydık bi faydasını görmedik. Yol yakınken bırak.
Yok o hocam gözüm o kadar yükseklerde değil. Kasadan 0,36 çıkınca seviniyorum ben. Yani 2-3 dolarlık bişey alsam bile yeter benim için

40 dolarlık itemimi bastım 110 yaptım dedim az daha oynayayım öyle gitmişti hepsi. Biraz katlayıp çıkarsan kazanıyosun 1 doları 50 dolar yapmayı düşünüyorsan o iş hikaye. 1.5-2X yap çık. Kaybettikten sonra da oynadım bir süre bir ara arkadaşlarla zevk için oynuyorduk bağımlısıydık bir faydasını görmedik. Yol yakınken bırak.

Durmasını bilmek lazım.

Yok o hocam gözüm o kadar yükseklerde değil. Kasadan 0,36 çıkınca seviniyorum ben. Yani 2-3 dolarlık bişey alsam bile yeter benim için
Her gün beleş kasayı aç geleni çek steamine. Çekmem diyorsan 1.5x de sağ oyna bi kere katla öyle çık. 1.5x %60 şans genelde sağ gelir düşük fiyatlı itemlerde. Para falan yatırma tavsiyem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı