Keychron K2 HE alınır mı?

Fiyat farkına değecek bir etki yaratır mı bu? Gecikme, hissiyat, switch sesi vs. konularda.

Kesinlikle yaratır alüminyum kasaya sahip klavyeler bambaşka hissiyat ve switch konusunda yaratıyor zaten asıl farkı gecikme switchten switche değişse de aşağı yukarı benzerler zaten kullandığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın plastik kasa klavyeler eline oyuncak gibi gelecek.

Kesinlikle yaratır alüminyum kasaya sahip klavyeler bambaşka hissiyat ve switch konusunda yaratıyor zaten asıl farkı gecikme switchten switche değişse de aşağı yukarı benzerler zaten kullandığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın plastik kasa klavyeler eline oyuncak gibi gelecek.
Teşekkür ederim hocam, GX87S alacağım o zaman.

Harika olur vallahi dönüşünüzü bekliyorum.
Hocam klavye elime ulaştı, uzun kullanımda bu incelemeyi belki güncellerim ama şöyle başlayayım:

Klavyenin yazım hissiyatı ve tepki süresi baya güzel, 2.4G dongle'da kullanıyorum ben ama ona rağmen herhangi bir gecikme vs. yok. Web bazlı Keychron Launcher kullanıyor, ve yazılımı da gayet güzel ve detaylı, her şeyi ayarlama imkanı sunuyor. Şarjı 4-5 saatte doldu ilk aldığımda, şu an 1.5 gün oldu ve şarjı %90larda, şarj ömrü o açıdan bayağı iyi.

Kutudan klavye ilk çıktığında ESC tuşu farklı renkte ve Windows tuşu, ALT tuşları yerine Mac alternatifleriyle geliyor, klavye MacOS uyumlu da aynı zamanda, fakat bunu değiştirmek için yedek keycapler yollamışlar siyah renkli, değiştirme imkanı olması güzel ki ben de değiştirdim zaten.

Mekanik klavyelere göre switchlerin sesleri gayet sessiz, Enter, Backspace ve Space tuşlarının sesleri de gayet tok ve güzel geliyor, ilk çıkan modellerde Space tuşunun sesleriyle alakalı şikayetler bildirmiş kullanıcılar ancak bana gelen modelde bu konuyla alakalı herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca klavyenin basım hissiyatı da gayet güzel, uzun süreli yazım vs. işleri için de gayet ideal ve şık bir klavye görüntü olarak da.

Şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntı Keychron Launcher'a girip klavyeyi özelleştirmek için klavye kabloya bağlı olmak zorunda, keşke 2.4G ile bağlıyken de özelleştirebilseydik ama çok büyük bir sorun değil bu tabii ki. Onun dışında öyle aman aman bir sıkıntıya rastlamadım, ben de zaten klavyeye alışma sürecindeyim, ISO dizilimli klavye olduğundan bir süre alışmam gerekecek klavyeye zira tuşlar bir tık küçük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı