Keychron K6 vs K2

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İki modelinde RGB, alüminyum kasasını tercih edeceğim. Dizüstü bilgisayarımla oyun oynuyorum ayrıyeten iPad Pro kullanıyorum.

K2 modelini biraz daha büyük diye tercihime ekledim ama bunların ayarında Wireless mekanik klavye önerilerinize açığım.

1200₺ bütçe.

K6 hotswap aluminum rgb versiyonu olabilir. Hotswap olani onermemin sebebi klavyeyle birlikte gelecek olan stok stabilizerler cok iyi olmuyor genelde. Hotswappable olunca mudahele etmesi kolay. Ayrica belki ileride farkli switch eklemeyi dusunebilirsin.

K6 hotswap aluminum rgb versiyonu olabilir. Hotswap olani onermemin sebebi klavyeyle birlikte gelecek olan stok stabilizerler cok iyi olmuyor genelde. Hotswappable olunca mudahele etmesi kolay. Ayrica belki ileride farkli switch eklemeyi dusunebilirsin.
Evet, haklısınız. Bi de Amazonda vs zibilyon tane marka ve model var. Royal markanında tavsiye ediliyor ama zaten vergisi kargosu derken 800 900 liraya yaklaşıyor. O kadar çıkmışken bilindik ve kalitesinden emin olabileceğim bir marka alayım diyorum. Razer'ın yeni blackwidows v3'ü çok hoşuma gitti ama gel gelelim 550 lira deposit istiyor Türkiye için.
Peki Snowfox'u önerir misiniz? Daha uyguna gelmiş olur bana.

Snowfox kullananlar vardi forumda onlar daha iyi bilgi verebilirler ama hotswappable uygun fiyatli guzel seceneklerden birisi.
Ürün hoşuma gitti ama red switch modeli Türkiyeye gelemiyor aliexpress üzerinden. Banggood'da da sadece blue switch var. Red ile blue arasında hız farkı çok mu? Ses olarak daha gürültülü blue onu biliyorum ama iki kademeli çalışıyor deniyordu.

Snowfox kullaniyorum memnunum, sorunuz varsa sorabilirsiniz. Stabilizorlerini begendim acikcasi, custom klavyelerde yeni oldugum icin cikartamama gibi sorunlar yasadim ancak rattle cok yok. Pre-lubed olarak gelen switchlerin normal switchlerden farki yok, ikisinde de az da olsa yay sesi mevcut. Almisken lubelamak da isterdim ancak hem Krytox'un fiyatlari fazla geldi hem de tactile switchlere onerilmiyordu sanirim diye vazgectim. Gateron 5 pin red switchlerle sorun cikartmadi, WASD gibi tuslari red yaptim.

Son düzenleme:
Snowfox kullaniyorum memnunum, sorunuz varsa sorabilirsiniz. Stabilizorlerini begendim acikcasi, custom klavyelerde yeni oldugum icin cikartamama gibi sorunlar yasadim ancak rattle cok yok. Pre-lubed olarak gelen switchlerin normal switchlerden farki yok, ikisinde de az da olsa yay sesi mevcut. Almisken lubelamak da isterdim ancak hem Krytox'un fiyatlari fazla geldi hem de tactile switchlere onerilmiyordu sanirim diye vazgectim. Gateron 5 pin red switchlerle sorun cikartmadi, WASD gibi tuslari red yaptim.
Red switch bulabilirsem alacağım bulamazsam Brown alıp sık kullandığım tuşları Red yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı