B Berkay kya Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Merhaba, Keydrop sitesine arkadaşımı davet etmek için ne yapmalıyım? Referans kodu nerede yazıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Mart 2023 #2 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS B Berkay kya Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1717752 Eki Görüntüle 1717753 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim arkadaşım denedi ona 50 cent geldi ama bana gelmedi neden? Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1717752 Eki Görüntüle 1717753 Genişletmek için tıkla... Thank you Very much my friend tried it 50 cents came to him but it didn't come to me why? Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1717752 Eki Görüntüle 1717753 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim arkadaşım denedi ona 50 cent geldi ama bana gelmedi neden? Yukapian dedi: Eki Görüntüle 1717752 Eki Görüntüle 1717753 Genişletmek için tıkla... Thank you Very much my friend tried it 50 cents came to him but it didn't come to me why?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Mart 2023 #4 Berkay kya dedi: Çok teşekkür ederim arkadaşım denedi ona 50 cent geldi ama bana gelmedi neden? Thank you Very much my friend tried it 50 cents came to him but it didn't come to me why? Genişletmek için tıkla... Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı. Artı 0 Eksi
Berkay kya dedi: Çok teşekkür ederim arkadaşım denedi ona 50 cent geldi ama bana gelmedi neden? Thank you Very much my friend tried it 50 cents came to him but it didn't come to me why? Genişletmek için tıkla... Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı.
KS KS B Berkay kya Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 Yukapian dedi: Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Yusuf75336 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 Yukapian dedi: Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey soracağım simdi arkadasım referans kodunu girdi ama siteye yukleme yapmadı 5 kisi davet et sayılmış oluyor mu? Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Çünkü arkadaşınızın siteye herhangi bir yükleme yapmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey soracağım simdi arkadasım referans kodunu girdi ama siteye yukleme yapmadı 5 kisi davet et sayılmış oluyor mu?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 30 Nisan 2023 #7 Yusuf75336 dedi: Dostum bir şey soracağım simdi arkadasım referans kodunu girdi ama siteye yukleme yapmadı 5 kisi davet et sayılmış oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor. Artı 0 Eksi
Yusuf75336 dedi: Dostum bir şey soracağım simdi arkadasım referans kodunu girdi ama siteye yukleme yapmadı 5 kisi davet et sayılmış oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor.
Yusuf75336 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #8 Yukapian dedi: Oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtladıgın icin teşekkürler dostum bir de keydropta en saglam en garanti kasa veya kasa savasi veya yukseltme olsun nasıl katlıyabilirim? Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtladıgın icin teşekkürler dostum bir de keydropta en saglam en garanti kasa veya kasa savasi veya yukseltme olsun nasıl katlıyabilirim?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 30 Nisan 2023 #9 Yusuf75336 dedi: Yanıtladıgın icin teşekkürler dostum bir de keydropta en saglam en garanti kasa veya kasa savasi veya yukseltme olsun nasıl katlıyabilirim? Genişletmek için tıkla... Katlayamazsınız bu tarz sitelerde hep kaybedersiniz. Bugün kazansanız bile yarın kaybedersiniz. Benim tavsiyem hiç bulaşmayın. Artı 0 Eksi
Yusuf75336 dedi: Yanıtladıgın icin teşekkürler dostum bir de keydropta en saglam en garanti kasa veya kasa savasi veya yukseltme olsun nasıl katlıyabilirim? Genişletmek için tıkla... Katlayamazsınız bu tarz sitelerde hep kaybedersiniz. Bugün kazansanız bile yarın kaybedersiniz. Benim tavsiyem hiç bulaşmayın.
Yusuf75336 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #10 Yukapian dedi: Katlayamazsınız bu tarz sitelerde hep kaybedersiniz. Bugün kazansanız bile yarın kaybedersiniz. Benim tavsiyem hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... 40TL yatirdim geri 40TL kazandim direk Steam'e attim skini bence kazanılabilir ama zor şans lazım ve AC gözluluk yapmamak lazım. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Katlayamazsınız bu tarz sitelerde hep kaybedersiniz. Bugün kazansanız bile yarın kaybedersiniz. Benim tavsiyem hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... 40TL yatirdim geri 40TL kazandim direk Steam'e attim skini bence kazanılabilir ama zor şans lazım ve AC gözluluk yapmamak lazım.