Keydrop sitesi scam mi?

sasfrety

Femtopat
Merhaba arkadaşlar ben keydrop.com'dan yaklaşık 20 dolar düşürdüm. Ve 1 dolar atarsam bu skinleri çekebileceğimi söylüyor fakat kararsız kaldım çünkü site bana çok kolay düşürdü bu itemleri. Scam olabilir mi sizce?

Biraz hortlatmak gibi oldu ama sıkıntı çıktı mı? Altın görevi için yorum yazarken 1 yıldızlı yorumlarda 1$ yatırdıktan sonra "Cant Withdraw try to contact the administration." deyip Itemleri almalarına izin vermiyormuş, ve desteğe yazanlara da haftalardır cevap gelmiyor dediklerine göre.

Bende hiçbir sorun çıkmadı.

Biraz hortlatmak gibi oldu ama sıkıntı çıktı mı? Altın görevi için yorum yazarken 1 yıldızlı yorumlarda 1$ yatırdıktan sonra "cant withdraw try to contact the administration." deyip ıtemleri almalarına izin vermiyormuş, ve desteğe yazanlara da haftalardır cevap gelmiyor dediklerine göre.

Biraz hortlatmak gibi oldu ama sıkıntı çıktı mı? Altın görevi için yorum yazarken 1 yıldızlı yorumlarda 1$ yatırdıktan sonra "cant withdraw try to contact the administration." deyip ıtemleri almalarına izin vermiyormuş, ve desteğe yazanlara da haftalardır cevap gelmiyor dediklerine göre.

Yok kanka güvenilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı