Medusa1423
Centipat
Karşıya AP gelince zorlanıyor diye biliyorum. Bir de raamus, zırh tankı mi can tankı mı?
Zırh.
Karşıya AP gelince zorlanıyor diye biliyorum. Bir de raamus, zırh tankı mi can tankı mı?
Vayne gibi gerçek hasar ve kite atabilen şampiyonlar böyle düşününce aklıma gelmiyor
AP kasarsında tankı kadar zevk almazsın.Teşekkürler.
Teşekkürler
Rammus dediğin 1K zırh olur. Zirh kasar tabii ki de. Karsida 4 AD varsa mesela rammus'u yapistirabilirsin. Duruma göre karakter seç.Karşıya AP gelince zorlanıyor diye biliyorum. Bir de Raamus, Zırh tankı mi can tankı mı
Karşısına gelebilecek ormancı olarak sordum hocam.Vayne gibi gerçek hasar ve kite atabilen şampiyonlar böyle düşününce aklıma gelmiyor
AP kasarsında tankı kadar zevk almazsın.
Merhaba. Size göre oynaması keyifli ve güçlü bir Jungle önerir misiniz? Şu anda Kayn oynuyorum. Aklımda: Lee Sin, evelyn, Elise, Sejuani, kartush, Kha'Zix, rekabetçi'sai, viego, Jax ve Lillia var. Shaco önermeyiniz, şahsen ben eğlenceli bulmuyorum.
Hecarim olabilir, takım savaşı bayağı etkili şampiyon.Tesekkürler
TeşekkürlerRammus dediğin 1K zırh olur. Zirh kasar tabii ki de. Karsida 4 AD varsa mesela rammus'u yapistirabilirsin. Duruma göre karakter seç.
Karşısına gelebilecek ormancı olarak sordum hocam.
Beni Plat - Zümrüt arasına taşısın yeter hocam@pawEn, Rammus yüksek eloda iş yapabilecek şampiyon değil bu arada. Çok kolay counterlenebiliyor.
Ben onermedim hocam. Diger arkadas demisti sanirim. Dogrudur tabii ona lafim yok.@pawEn, Rammus yüksek eloda iş yapabilecek şampiyon değil bu arada. Çok kolay counterlenebiliyor.
Rammus dediğin 1K zırh olur. Zirh kasar tabii ki de. Karsida 4 ad varsa mesela Rammus'u yapistirabilirsin. Duruma göre karakter seç.
Karşısına gelebilecek ormancı olarak sordum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.