Quarantine'ye tıkla. Sonra silebilirsin.Şimdi ne yapmalıyım?
Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın.
Hiç önemi yok. Sorununuz devam ederse @Kemânkeş- şeklinde etiketleyip soru sorabilirsiniz.Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için.
Şimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu?Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın.
Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz.Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için.
Kurtuldunuz fakat kaldırmamanızı öneririz. Bilgisayarınız daima korunsun ve bir daha zararlı yazılım bulaşmasın isterizŞimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu?
Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor.Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz.
Sanırım benim eski bilgisayarım da da Trojan var, çünkü hem yeniden başlatılamıyordu hem de görev yöneticisi açılmıyordu.Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.