K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #31 Şimdi ne yapmalıyım? Dosya Ekleri image.jpg 318,4 KB · Görüntüleme: 45
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Ekim 2020 #32 Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 17 Ekim 2020 #33 KingKong_ dedi: Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Quarantine'ye tıkla. Sonra silebilirsin.
KingKong_ dedi: Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Quarantine'ye tıkla. Sonra silebilirsin.
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #34 Kemânkeş- dedi: Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için.
Kemânkeş- dedi: Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Ekim 2020 #35 KingKong_ dedi: Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Hiç önemi yok. Sorununuz devam ederse @Kemânkeş- şeklinde etiketleyip soru sorabilirsiniz.
KingKong_ dedi: Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Hiç önemi yok. Sorununuz devam ederse @Kemânkeş- şeklinde etiketleyip soru sorabilirsiniz.
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #36 Kemânkeş- dedi: Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu?
Kemânkeş- dedi: Sağ alttaki mavi "quarantine" (karantina) butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 17 Ekim 2020 #37 KingKong_ dedi: Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz.
KingKong_ dedi: Teşekkür ederim elinize sağlık vaktinizi ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #38 KingKong_ dedi: Şimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurtuldunuz fakat kaldırmamanızı öneririz. Bilgisayarınız daima korunsun ve bir daha zararlı yazılım bulaşmasın isteriz .
KingKong_ dedi: Şimdi kurtuldum mu? Programı kaldırsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurtuldunuz fakat kaldırmamanızı öneririz. Bilgisayarınız daima korunsun ve bir daha zararlı yazılım bulaşmasın isteriz .
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #39 nih dedi: Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz. Genişletmek için tıkla... Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor.
nih dedi: Virüs silindi mi? Ondan sonra karantinadan virüsleri sildiniz mi? Üstüne bir kere daha tarama yapmanızı öneririm, öylece temizlendiğine emin oluruz. Genişletmek için tıkla... Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.494 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #40 KingKong_ dedi: Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım benim eski bilgisayarım da da Trojan var, çünkü hem yeniden başlatılamıyordu hem de görev yöneticisi açılmıyordu.
KingKong_ dedi: Virüs silindi eski yerinde yok ve eskiden bilgisayarım yeniden başlatılamıyordu artık başlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım benim eski bilgisayarım da da Trojan var, çünkü hem yeniden başlatılamıyordu hem de görev yöneticisi açılmıyordu.