A anılBhdr Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #1 Dün laptopa keylogger vırusu bulastı. Yaklasık 24 saattır ınternette butun yolları denedım hıcbırı cozum vermedı. Wındows 10 kullanıyorum. Sıfırlama denedım hata verıyor, sıstem gerı yukleme denedım hata verıyor. Lutfen yardımcı olun.
Dün laptopa keylogger vırusu bulastı. Yaklasık 24 saattır ınternette butun yolları denedım hıcbırı cozum vermedı. Wındows 10 kullanıyorum. Sıfırlama denedım hata verıyor, sıstem gerı yukleme denedım hata verıyor. Lutfen yardımcı olun.
Asım Demir Technopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.287 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 2 Haziran 2017 #2 Malwarebytes Anti Malware indirip kur. Rootkit dahil tüm özelliklerle tarama yaptır.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2017 #3 Bu adımları uygulayın: Virüs Temizleme Rehberi
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 2 Haziran 2017 #4 "Zemana AntiLogger" adlı bir ürün var galiba. İşine yarar mı, belki yarayabilir. Ama tespiti nasıl koydun?
"Zemana AntiLogger" adlı bir ürün var galiba. İşine yarar mı, belki yarayabilir. Ama tespiti nasıl koydun?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 2 Haziran 2017 #5 Türkçesever dedi: "Zemana AntiLogger" adlı bir ürün var galiba. İşine yarar mı, belki yarayabilir. Ama tespiti nasıl koydun? Genişletmek için tıkla... İyi ve etkili olduğunu duymuştum.
Türkçesever dedi: "Zemana AntiLogger" adlı bir ürün var galiba. İşine yarar mı, belki yarayabilir. Ama tespiti nasıl koydun? Genişletmek için tıkla... İyi ve etkili olduğunu duymuştum.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2017 #6 Zemana AntiLogger'ı bulaşmadan önce kullanmak gerekirdi.
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 2 Haziran 2017 #7 Bu zararlı yazılımlar önlem almadıktan sonra ne kadar da çok uğraştırıyorlar, değil mi? Umarım bilgisayardan şifre falan girmemiştir arkadaş.
Bu zararlı yazılımlar önlem almadıktan sonra ne kadar da çok uğraştırıyorlar, değil mi? Umarım bilgisayardan şifre falan girmemiştir arkadaş.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Haziran 2017 #8 Keylogger olduğunu kim söylüyor? Söyleyen kişi neden temizleyemiyor?
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2017 #9 Murat5038 dedi: Keylogger olduğunu kim söylüyor? Söyleyen kişi neden temizleyemiyor? Genişletmek için tıkla... Benim aklıma da bu geldi. Keylogger olduğunu nereden çıkardı acaba?
Murat5038 dedi: Keylogger olduğunu kim söylüyor? Söyleyen kişi neden temizleyemiyor? Genişletmek için tıkla... Benim aklıma da bu geldi. Keylogger olduğunu nereden çıkardı acaba?
D Dady Coolpath Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2017 #10 Murat5038 dedi: Keylogger olduğunu kim söylüyor? Söyleyen kişi neden temizleyemiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam keylogger nasıl bulaşıyor ki? Mesela,keylogger olan bir bilgisayardan başka herhangi bir dosya alınırsa keylogger bulaşır mı? Dady Coolpath dedi: Hocam keylogger nasıl bulaşıyor ki? Mesela,keylogger olan bir bilgisayardan başka herhangi bir dosya alınırsa keylogger bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Yani sormak istediğim,keyloggerın öyle her hangi bi dosya aktarımında bilgisayardan bilgisayara yayılma özelliği var mıdır?
Murat5038 dedi: Keylogger olduğunu kim söylüyor? Söyleyen kişi neden temizleyemiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam keylogger nasıl bulaşıyor ki? Mesela,keylogger olan bir bilgisayardan başka herhangi bir dosya alınırsa keylogger bulaşır mı? Dady Coolpath dedi: Hocam keylogger nasıl bulaşıyor ki? Mesela,keylogger olan bir bilgisayardan başka herhangi bir dosya alınırsa keylogger bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Yani sormak istediğim,keyloggerın öyle her hangi bi dosya aktarımında bilgisayardan bilgisayara yayılma özelliği var mıdır?