Keylogger virüsü

Benim bütün platformlardaki şifrelerim aynı fakat 2 adımlı doğrulama tarzı şeyler varsa kesinlikle kullanıyorum. O halde benim bütün şifrelerimi değiştirmem gerekiyor. Buna Steam vs. dahil değil mi?
2 adımlı doğrulama kullanmanız çok iyi. Ancak yine de hepsini değiştirin. Steam vs. dahil tabii ki. Bir de mümkünse, her yerde aynı şifreyi kullanmayın. Çok zor olur derseniz, en azından, çok güvenli tutmanız gereken ve güvenliğinden emin olduğunuz yerlerde farklı, basit yerlerde farklı şifre kullanın. 2 şifre yine hatırlanabilir olacaktır.

2 adımlı doğrulama kullanmanız çok iyi. Ancak yine de hepsini değiştirin. Steam vs. dahil tabii ki. Bir de mümkünse, her yerde aynı şifreyi kullanmayın. Çok zor olur derseniz, en azından, çok güvenli tutmanız gereken ve güvenliğinden emin olduğunuz yerlerde farklı, basit yerlerde farklı şifre kullanın. 2 şifre yine hatırlanabilir olacaktır.
Önerdiğiniz yazılımlar var mıdır?

Keylogger ve internet güvenliği için.
Şu lanet keylogger bana da bulaşmıştı geçen sene . Bu tür virüslerin bulaşması bu kadar kolay mı ? Bulaştıktan sonra çoğu hesabıma giriş yapılmış . Değiştirdim şifreleri falan ama 3 gün önce e mailime başarısız giriş denemesi yapılmış . Tam unuttum derken hopp . Neyse hayırlısı.

Keylogger ve internet güvenliği için.
Satın alacaksanız Kaspersky IS iyidir. Alternatif olarak Bitdefender veya Norton da olabilir. Ücretsiz kullanacaksanız; şu an Kaspersky Security Cloud Free kullanıyormuşsunuz onunla devam edebilirsiniz. Gayet iyidir. Alternatif olarak Comodo IS da olabilir ancak sizin kullandığınız daha kaliteli.

Satın alacaksanız Kaspersky IS iyidir. Alternatif olarak Bitdefender veya Norton da olabilir. Ücretsiz kullanacaksanız; şu an Kaspersky Security Cloud Free kullanıyormuşsunuz onunla devam edebilirsiniz. Gayet iyidir. Alternatif olarak Comodo IS da olabilir ancak sizin kullandığınız daha kaliteli.
Dostum trojan ve antimalware yazılım önerisi konumda 2 program önermiştin. Emsisoft Anti-Malware iyi midir?

Dostum trojan ve Anti-Malware yazılım önerisi konumda 2 program önermiştin. Emsisoft Anti-Malware iyi midir?
Kaliteli bir yazılımdır. Ancak antivirüs yazılımlarının yerini tutmaz. Anti-Malware yazılımları sadece tarama amaçlı kullanılmalı, aktif korumaları vs. kapalı tutulup kaliteli bir AV kullanılmalı.

Siteye girdim ve Kaspersky'ın bana gönderdiği 2 siteyi buldum ve onların haricinde de siteler var. Başka bir gmail adresimi girdim onda da 1 site çıktı. şuan ne yapmalıyım? Gerçekten kafam çok karıştı. Çok da korkuyorum açıkçası. Formattan sonra kullandığım bütün kişisel hesaplarımın şifresini değiştirmeme gerek var mı?
Format ile zararlı varsa kalkabilir şifrelerin çalınması sızması düzelmez. Sana gösterilen sitedeki o mail hesabıyla girip şifreni ve güvenlik önlemlerini alman. Bunun dışında bir şey yapmana gerek yok.
Bunun dışında, o sitenin veritabanı daha genişmiş demek ki, daha fazla tespitte bulunabildiğine göre. Bunu da öğrenmiş olduk, güzel. 🙂
Gelişmişlikten değil. Kaspesky girilen bilgiye göre tanımlama yaptığı için o kadarını göstermiş. Sonrasında farklı adres veya sızan şifreyi girseydi o adresleri de gösterirdi. Bu anlık önlem almak için kullanıcıyı uyarmak içindir. Veritabanı Kaspersky'ın daha fazla.

Gelişmişlikten değil. Kaspesky girilen bilgiye göre tanımlama yaptığı için o kadarını göstermiş. Sonrasında farklı adres veya sızan şifreyi girseydi o adresleri de gösterirdi. Bu anlık önlem almak için kullanıcıyı uyarmak içindir. Veritabanı Kaspersky'ın daha fazla.
Doğru ya, dün akıl edemedim onu yazarken. 🙂 Ben de şaşırdım nasıl olabildi böyle bir şey diye. Teşekkürler hocam uyarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı