Formattan sonra herhangi bir eylemi olmadı. Olursa işte o zaman sıkıntı.
Twitter hesabımı kurtardım. Hesapta sürekli ETH ile postlar re-tweetlenmiş. Instagram hesabımda ise bir sürü asyalı var ve post açılmış. Açılan postta; "Elon Musk abim sağ olsun 3BTC kazandım" gibisinden şeyler yazıyordu.
İlk iyi haber verilir 1-hesabın yayılmış ve bir Türk girmiş (1.ihtimal hesabını çalan kişi olabilir ki olsa çok güzel olur. 2.ihtimal birisi başkalarına ya hesaplarını satıyor ya da hesaplarını dağıtıyor.) 1.ihtimal daha iyi çünkü eğer Türk ise siber suçlara verebilirsin.
İlk iyi haber verilir 1-hesabın yayılmış ve bi türk girmiş (1.ihtimal hesabını çalan kişi olabilir ki olsa çok güzel olur. 2.ihtimal birisi başkalarına ya hesaplarını satıyor ya da hesaplarını dağıtıyor.) 1.ihtimal daha iyi çünkü eğer türk ise siber suçlara verebilirsin.
Hiç kimse uğraşmazsa bu zararlı yazılımları kodlayanlar durmaz ve sayıları da artar. Belki de bu zararlı yazılımın sahibi bir gün sizin, benim veya bir başkasının hesaplarını çalacak kim bilir?
Çok büyük bir şifre koydum telaştan ve unuttum. Az önce sıfırlamak istedim ama 6 saat içinde link göndereceklermiş o yüzden iptal ettim. Onun yüzünden mi geldi acaba yoksa birisi hesaba erişmeye mi çalışıyor?
Çok büyük bir şifre koydum telaştan ve unuttum. Az önce sıfırlamak istedim ama 6 saat içinde link göndereceklermiş o yüzden iptal ettim. Onun yüzünden mi geldi acaba yoksa birisi hesaba erişmeye mi çalışıyor?
Kafamı duvarlardan duvarlara vurasım geliyor. Ben bir şey yapmadım arkadaş :/.
Hiç kimsenin internette güvenliği yok. Dikkat edin. Bu sefer olan şey benim kontrolüm dışında oldu.