Keylogger yüzünden hesaplarım çalındı

Hocam şimdi hala daha bir eylem oluyorsa sıkıntı. Olmuyorsa dert etmenize gerek yok.

Hocam kurtarmış zaten hesabı. Bu kadar uğraşıp zamanını tüketmesin bence. Yıllar sürer o davalar.

Umarım Türkiye'den erişiyordur ya, off çok heyecanlı. Hemen veririm bu arada .

Yıllar sürer o davalar.
Bu doğru bu arada. Benim canım sıkıldı birazda onun canı sıkılsın veririm ben yine de.

Hocam şimdi hala daha bir eylem oluyorsa sıkıntı. Olmuyorsa dert etmenize gerek yok.

Hocam kurtarmış zaten hesabı. Bu kadar uğraşıp zamanını tüketmesin bence. Yıllar sürer o davalar.

Hiç kimse uğraşmazsa bu zararlı yazılımları kodlayanlar durmaz ve sayıları da artar. Belki de bu zararlı yazılımın sahibi bir gün sizin, benim veya bir başkasının hesaplarını çalacak kim bilir?

Umarım Türkiye'den erişiyordur ya, off çok heyecanlı. Hemen veririm bu arada .

Bu doğru bu arada. Benim canım sıkıldı biraz da onun canı sıkılsın veririm ben yine de.

Verin hocam uğraşmaya değer belki başka birisinin hesaplarını kurtarmış olursunuz ve bu kötü duruma düşmez.

Ne bu şimdi?

Çok büyük bir şifre koydum telaştan ve unuttum. Az önce sıfırlamak istedim ama 6 saat içinde link göndereceklermiş o yüzden iptal ettim. Onun yüzünden mi geldi acaba yoksa birisi hesaba erişmeye mi çalışıyor?

Güncelleme:
Steam hesabımı aldım.

Son düzenleme:

Hocam şu an sisteminizde keylogger yok değil mi?

Bir de Google hesabınıza girdiğinizde hesabınızda başka cihaz gözüküyor muydu?

Ve Google hesabınızın e-mail ini de değiştirdiniz mi?

Hayırlı olsun bu arada.

Zannetmiyorum olduğunu ve değiştirmedim.

Teşekkürler, sağ olun.

Bu ne ya? Allah bilir ne attılar millete.

Kafamı duvarlardan duvarlara vurasım geliyor. Ben bir şey yapmadım arkadaş :/.
Hiç kimsenin internette güvenliği yok. Dikkat edin. Bu sefer olan şey benim kontrolüm dışında oldu.

Son düzenleme:
2 Yıl olmuş neler yaşandı hocam? Siber suçlara verdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…