Keylogger yüzünden hesaplarım çalındı

Formattan sonra herhangi bir eylemi olmadı. Olursa işte o zaman sıkıntı.

Twitter hesabımı kurtardım. Hesapta sürekli ETH ile postlar re-tweetlenmiş. Instagram hesabımda ise bir sürü asyalı var ve post açılmış. Açılan postta; "Elon Musk abim sağ olsun 3BTC kazandım" gibisinden şeyler yazıyordu.

Hocam şimdi hala daha bir eylem oluyorsa sıkıntı. Olmuyorsa dert etmenize gerek yok.

İlk iyi haber verilir 1-hesabın yayılmış ve bir Türk girmiş (1.ihtimal hesabını çalan kişi olabilir ki olsa çok güzel olur. 2.ihtimal birisi başkalarına ya hesaplarını satıyor ya da hesaplarını dağıtıyor.) 1.ihtimal daha iyi çünkü eğer Türk ise siber suçlara verebilirsin.

Hocam kurtarmış zaten hesabı. Bu kadar uğraşıp zamanını tüketmesin bence. Yıllar sürer o davalar.

İlk iyi haber verilir 1-hesabın yayılmış ve bi türk girmiş (1.ihtimal hesabını çalan kişi olabilir ki olsa çok güzel olur. 2.ihtimal birisi başkalarına ya hesaplarını satıyor ya da hesaplarını dağıtıyor.) 1.ihtimal daha iyi çünkü eğer türk ise siber suçlara verebilirsin.
Umarım Türkiye'den erişiyordur ya, off çok heyecanlı. Hemen veririm bu arada :D.

Yıllar sürer o davalar.
Bu doğru bu arada. Benim canım sıkıldı birazda onun canı sıkılsın veririm ben yine de. 🤣

Hocam şimdi hala daha bir eylem oluyorsa sıkıntı. Olmuyorsa dert etmenize gerek yok.

Hocam kurtarmış zaten hesabı. Bu kadar uğraşıp zamanını tüketmesin bence. Yıllar sürer o davalar.

Hiç kimse uğraşmazsa bu zararlı yazılımları kodlayanlar durmaz ve sayıları da artar. Belki de bu zararlı yazılımın sahibi bir gün sizin, benim veya bir başkasının hesaplarını çalacak kim bilir?

Umarım Türkiye'den erişiyordur ya, off çok heyecanlı. Hemen veririm bu arada :D.

Bu doğru bu arada. Benim canım sıkıldı biraz da onun canı sıkılsın veririm ben yine de. 🤣

Verin hocam uğraşmaya değer belki başka birisinin hesaplarını kurtarmış olursunuz ve bu kötü duruma düşmez.

Ne bu şimdi?
1663440359644.png

Çok büyük bir şifre koydum telaştan ve unuttum. Az önce sıfırlamak istedim ama 6 saat içinde link göndereceklermiş o yüzden iptal ettim. Onun yüzünden mi geldi acaba yoksa birisi hesaba erişmeye mi çalışıyor?

Güncelleme:
Steam hesabımı aldım.
1663491686270.png

Son düzenleme:
Ne bu şimdi?
Eki Görüntüle 1520384

Çok büyük bir şifre koydum telaştan ve unuttum. Az önce sıfırlamak istedim ama 6 saat içinde link göndereceklermiş o yüzden iptal ettim. Onun yüzünden mi geldi acaba yoksa birisi hesaba erişmeye mi çalışıyor?

Güncelleme:
Steam hesabımı aldım.
Eki Görüntüle 1520896

Hocam şu an sisteminizde keylogger yok değil mi?

Bir de Google hesabınıza girdiğinizde hesabınızda başka cihaz gözüküyor muydu?

Ve Google hesabınızın e-mail ini de değiştirdiniz mi?

Hayırlı olsun bu arada.

Hocam şu an sisteminizde keylogger yok değil mi?

Bir de Google hesabınıza girdiğinizde hesabınızda başka cihaz gözüküyor muydu?

Ve Google hesabınızın e-mail ini de değiştirdiniz mi?

Hayırlı olsun bu arada.
Zannetmiyorum olduğunu ve değiştirmedim.

Teşekkürler, sağ olun.

Bu ne ya? Allah bilir ne attılar millete.

1663531353694.png

Kafamı duvarlardan duvarlara vurasım geliyor. Ben bir şey yapmadım arkadaş :/.
Hiç kimsenin internette güvenliği yok. Dikkat edin. Bu sefer olan şey benim kontrolüm dışında oldu.
1669580407883.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı