@384311 niye beğenmediğini söyler misin? 2800 saat unturned oynadım. Çoğu sunucu hangi hostingden açıldı biliyorum. Keyubudan eskiden büyük sunucular açıyordu. Şuan ki sunucularda tigercloud, saganetwork ve serverkurmadan açıyor. Server kurmada pahalı.Tabii ki güvenebilirsiniz. Eski kalitesinde ise gayet iyi hosting. Ama göktürk gibi büyük Türk emek sunucusu Tigercloud'a geçti. Genelde artık saganetwork veya tigercloud tercih ediliyor Unturned'da.
Tabii ki güvenebilirsiniz. Eski kalitesinde ise gayet iyi hosting. Ama göktürk gibi büyük Türk emek sunucusu Tigercloud'a geçti. Genelde artık saganetwork veya tigercloud tercih ediliyor Unturned'da.
@384311 niye beğenmediğini söyler misin? 2800 saat unturned oynadım. Çoğu sunucu hangi hostingden açıldı biliyorum. Keyubudan eskiden büyük sunucular açıyordu. Şuan ki sunucularda tigercloud, saganetwork ve serverkurmadan açıyor. Server kurmada pahalı. Alıncaksada keyubudan halen alınabilir ama tigercloud veya saganetwork daha iyi olur .
Keyubu dışında size katılıyorum. Keyubu'nun şu an kalitesi bulunmamakta. Hem sunucular performanssız hem de destek ekibi yerlerde. Zaten zamanında veriler de gitti.Tabii ki güvenebilirsiniz. Eski kalitesinde ise gayet iyi hosting. Ama göktürk gibi büyük Türk emek sunucusu Tigercloud'a geçti. Genelde artık saganetwork veya tigercloud tercih ediliyor Unturned'da.
Zaten söyledim kalitesi eskisi gibi ise iyi dedim.Keyubu dışında size katılıyorum. Keyubu'nun şu an kalitesi bulunmamakta. Hem sunucular performanssız hem de destek ekibi yerlerde. Zaten zamanında veriler de gitti.
Keyubu dışında size katılıyorum. Keyubu'nun şu an kalitesi bulunmamakta. Hem sunucular performanssız hem de destek ekibi yerlerde. Zaten zamanında veriler de gitti.
Önerdiğiniz bir site var mı sunucuyu bugün açmayı planlıyorum Keyubu fiyatı çok düşük piyasaya göre zaten.
Az önce denedim bende bir sıkıntı olmadı garip.
Az önce denedim bende bir sıkıntı olmadı garip.
Ben farklı bir pakete bakmışım pardon öncelikle. Geçici bir sorun oluşmuş düzeltilcekmiş en kısa sürede. İsterseniz saganetworke bakabilirsiniz aceleniz varsa. Ama tigercloudun pişman etceğini sanmıyorum.Unturned 40TL'lik pakete girip link atar mısın bendeki link sıkıntılı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.