Keyubu vs Rabisu

311989

Hectopat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
1.697
Çözümler
7
Bu 2 site arasında kaldım. Aslında Rabisu'yu büyük serverları barındırması sebebiyle şimdiden kayıt oldum ama gözüm biraz olsun Keyubu'da kaldı çünkü Rabisu'nun sitesinin müşteri paneli çok yavaş. Keyubu'dan veya Rabisu'dan server alıp da deneyimleyen arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
 
Keyubu'yu hiç kullanmadım ancak kullanan bir arkadaşım çok sıkıntı çekti, durmadan serverlar çöküyordu, saldırı yapılıyordu galiba. Baya bir süre de devam etti bu. Araştırmak lazım, bence Rabisu.
 
Zamanında Rabisu üzerinden MTA sunucusu kiralamıştım, herhangi bir problem olmamıştı. Keyubu üzerinden de VDS satın almıştım, burada da bir problem olmadı. Yetkilileri herhangi bir sorun olduğu zaman hemen ilgileniyorlardı. Tek sıkıntısı ara sıra sunucular çökebiliyordu. Tavsiyem Keyubudan VDS almanız.
 
Galiba Keyubu sitesini tercih edeceğim. Rabisu sitesinin müşteri paneli kısmı çok yavaş. Ayrıca Discord adresleri de yanlış. Neyse ki eski bir YouTube videosundan katılabildim sunucuya. Yardımlarınızdan dolayı herkese teşekkürler :)
 
Son düzenleme:
Keyubu en son verileri çaldırmıştı çalan kişi baya dalga geçmişti sistemle. Rabisu en son iyiydi ama bayadır kullanmıyorum güncel olarak ne durumda bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı