Windows ile default olarak gelir o uygulama. Arama kısmına "Uzak Masaüstü Bağlantısı" yazın.pek anlayamadım uzak masaüstü bağlantı uygulaması bende yok nasıl yapabilirim
Doğru girdiğinize emin olun veya biraz bekleyin. Keyubu'nun sunucuyu aktif etmesi biraz sürebilir.uzak masaüstü bağlantısını yapmaya çalıştım ve böyle bir uyarı verdi. sitede bana verdiği ıp adresi ve kullanıcı ismini doğru girmiştim
Sunucunuz'un paneline girmeden önce yanında "aktif" yazıyor mu?yanıtlarınız için çok teşekkür ederim 10dk sonra tekrar deneyeceğim
10 Dakika sonra tekrar deneyip bilgilendirir misiniz? Her şeyi doğru girdiğinizden emin olun.evet aktif yazıyor
Keyubu'da destek bileti oluşturup soru sorun. İlgililer. İlgilenirler. Ardından sorunuz olursa sorabilirsiniz.tabi ki 10dk sonra tekrar deneyip haber veririm
ben tekrarden denedim, bana verilen ip adresini ''bilgisayar'' kısmına, kullanıcı adını ise kullanıcı adı kısmına doğru bir şekilde girmeme rağmen hala uyarı veriyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.