Keyubu'dan server hizmeti alınır mı?

tamam dediğiniz gibi onlarla iletişime gireceğim ilginiz için çok teşekkür ederim

Keyubu'da destek bileti oluşturup soru sorun. İlgililer. İlgilenirler. Ardından sorunuz olursa sorabilirsiniz.
şuan giriş yapabildim ve beni farklı bir masaüstüne attı sürekli birşeyleri onaylıyorum ve indiriyor şuan ne yapmam gerekiyor acaba

Son düzenleme:
ben şuan masaüstüne ulaştım fakat sonrasında ne yapacağımı bilemedim. bana sizin bahsettiğiniz sunucu kurma adımlarını anlatma şansınız varmı acaba

ben şuan masaüstüne ulaştım fakat sonrasında ne yapacağımı bilemedim. bana sizin bahsettiğiniz sunucu kurma adımlarını anlatma şansınız varmı acaba
Youtube'da bir sürü rehber var. Bakabilirsiniz o kolay iş. Bilgisayar üzerinden Minecraft sunucusu açma diye. Eğer videoda port açarlarsa ona gerek yok, sunucunun ip adresi sizin makine ip adresiniz olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben böyle bir video üzerinden yapmayı denedim fakat ilk dediği site olan ''getbukkit.org''a erişim sağlayamıyorum bu yüzden birşey yapamıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben böyle bir video üzerinden yapmayı denedim fakat ilk dediği site olan ''getbukkit.org''a erişim sağlayamıyorum bu yüzden birşey yapamıyorum

Bukkit yerine spigot ile dener misiniz?

@Echoecho Eğer Spigot'u indiremediyseniz arayüzü karmaşık geldiyse Paper Survival için iyi seçenektir. Essentials eklentisini sunucuya ekleyerek TPA sisteminide yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı