Escuba
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba, benim problemim şu şekilde: Kasanın kapağı açık olduğunda, yükte işlemcim ve ekran kartım ısınmıyor. Yan kapağı kapattığımda ekran kartım 75 dereceye kadar çıkıyor. Oyunlarda kapanma oluyor. Stok hızda işlemcim problem yaratmıyor ama OC yaptığımda oda çok ısınıyor ve bu sefer bilgisayar kapanıyor. (Kasa kapağı kapalıyken söz konusu bu durum. Açıkken bir problem yok OC'lu şekilde saatlerce oynayabiliyorum. ) Şimdi aklımda 3 şey var: Birincisi Kasayı değiştirmek(masraf olacak ve elimde bir kasa kalacak), ikincisi Sineklikle kasanın ön paneline ızgara yapmak(ki bu zor olan çünkü güç düğmeleri, USB girişleri, jak girişleri vs ön panelde, çitadan bir iskelet yapmak zorundayım ve onları ona bağlamak zorundayım. ) Üçüncüsü CPU soğutucu alıp kasanın içini daha da serinleştirip ekran kartını soğutmak(en mantıklı seçenek gibi geliyor bana. ) Bu arada kasamda 4 adet fan var 1 egzoz 1 yukarıda 2 adette ön panelde. Boş fan yuvası yok, ama fanları daha kalitelileri ile değiştirebilirim bu da bir seçenek. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
İşlemci: 2600X
Ekran kartı: KFA2 RTX2060S
Kasa: Genesis Titan 800
İşlemci: 2600X
Ekran kartı: KFA2 RTX2060S
Kasa: Genesis Titan 800
Son düzenleyen: Moderatör: