GPU ve CPU Isınma Sorunu

Orçun Gülkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, küçük olan sistemi küçük çaplı bir ''upgrade'' yaptım. Ancak ''upgrade'' yaptıktan sonra GPU ve CPU'da daha fazla ısınma meydana gelmeye başladı. Örneğin; eski ekran kartımı çıkartıp diğer bilgisayarımdaki ekran kartını taktım ikisi de DDR2 ve ikisi de 512MB, sonra 1GB olan RAM'i 2GB'a yükselttim. İşlemcim İntel Pentium Dual CPU E2180, anakartım GIGABYTE 945GCM-S2L. Aynı zamanda 80GB olan HardDiskimi elimde olan 500GB ile değiştirdim ancak karşıma gelen ekranda ''Windows'u Onar' ve ''Windows'u Normal Olarak Başlat'' diye 2 seçenek çıktı, ama klavye ile kesinlikle işlem yapamıyorum otomatik olarak 'Windows'u Güvenli Şekilde Başlat' seçeneğiyle devam ediyor ve onarım başlıyor ama onarım da olmuyor. Klavye ve mouseumla işlem yapabiliyorum iptal edemiyorum işlemi. Bunların sebebi nedir ? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ve mouse usb girişli mi?
Eğer ki öyleyse giriş ekranında kesin çalışır. (Usb girişlerin de sorun yoksa.)
Giriş ekranında biosa gir. Bios da usblerin bilgisayar açılırken aktif olması için bir seçenek olması gerekli. Onu aktif edersen normal başlatı seçebilirsin.
Bu arada aklıma geldi olur mu olur diye yazayım dedim.
HDD değiştirdim demişsin.
Elimizde 2 pc var, ikisinde de windows kurulu hiçbir sorun yok. ikisinin hddlerini birbirleri ile değiştir. sistemler açılmayabilir. Çünkü her sistem kendine özgü windows kuruyor. Gta Vice City değil yani usb belleğe at git başak bilgisayara tak kaldığın yerden devam etsin. Oda aklında bulunsun tekrar windows kurman gerekebilir.
Ayrıca konu yanlış yerde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı