Gıda Ücretsiz KFC yaz menüsü

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Kazandırio mobil uygulamasını indirip saat 15.00 ve 17.00 arası çıkan oyunu oynayın ödül olarak 1GB internet ve KFC yaz menüsü(170TL) veriyor. Her telefon numarasından bir kere katılınabilir. Çıkan kodu KFC şubelerinin kasalarında söyleyeceksiniz. Sanalda geçerli değil. Bazı şubeler vermeye yanaşmıyor menü yok vs. gibi bahaneler söylüyorlar almaya diretirseniz sonuçta vereceklerdir. Kodların 6 Eylül'e kadar süresi var.

Bedava mı alıyoruz?

Oyun tam olarak nerede ben göremedim uygulamada.
Ben dün 15.00 ile 17.00 arasında aldım bugün de olur diye umuyorum. Bitiş tarihi belirtmemişler bugün bitmiş de olabilir ama arada kontrol edin üstte dönen promosyonlar kısmında gözüküyor.

Biz bunu arkadaşlarla oynadık kodu aldık, KFC şubesine gittiğimizde o kodu kabul etmediklerini söylediler.

Bende öğleden beri uygulamaya saat 1,2,3 ten beri giriyordum uygulamayı gir çık yaptım bitmişti ne kadar boş uygulama zaten çoğu kişiyede vermiyorlar, bizde böyle bir şey yok diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…