Fonksiyonlar
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kampanya aktif saat kaça kadar aktif olur bilmiyorum 17.00da bitebilir alabildiğiniz tüm tellerden alın kodu. Kullanmayanlar buraya atabilir.
Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım.Ben kod kazandım ama hem mesafeden hem de bu aralar fast food yemediğimden dolayı kodumu paylaşmak istiyorum, isteyen kullanabilir.
Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zatenCanıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım.
@Fonksiyonlar kullandınız mı acaba? Birimizin karnı çok acımış ve KFC çekiyormuş.Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zaten
Afiyet olsunCanıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım.
Makarna yaptım...Afiyet olsun![]()
Kullanmadıysan atarmısınbana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler nasıl bedava alabilirim ne demem lazım ki
Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili.Bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler, nasıl bedava alabilirim, ne demem lazım ki?
Eğer kullanmadıysan atar mısın?
Kullanmadıysan atar mısın?
Ben kampanyayı bugün saat 15 00'dan beri bakıyorum ama bulamıyorum kalktı mı acaba?
Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.