Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #11 Kampanya aktif saat kaça kadar aktif olur bilmiyorum 17.00da bitebilir alabildiğiniz tüm tellerden alın kodu. Kullanmayanlar buraya atabilir.
Kampanya aktif saat kaça kadar aktif olur bilmiyorum 17.00da bitebilir alabildiğiniz tüm tellerden alın kodu. Kullanmayanlar buraya atabilir.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.945 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #12 Connor The Android dedi: Ben kod kazandım ama hem mesafeden hem de bu aralar fast food yemediğimden dolayı kodumu paylaşmak istiyorum, isteyen kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım.
Connor The Android dedi: Ben kod kazandım ama hem mesafeden hem de bu aralar fast food yemediğimden dolayı kodumu paylaşmak istiyorum, isteyen kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.479 Çözümler 2 27 Ağustos 2024 #13 crqdles dedi: Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım. Genişletmek için tıkla... Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zaten
crqdles dedi: Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım. Genişletmek için tıkla... Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zaten
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.945 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #14 Dr. Who dedi: Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zaten Genişletmek için tıkla... @Fonksiyonlar kullandınız mı acaba? Birimizin karnı çok acımış ve KFC çekiyormuş.
Dr. Who dedi: Bir kullanıcı kullanmaya gidiyorum demiş zaten Genişletmek için tıkla... @Fonksiyonlar kullandınız mı acaba? Birimizin karnı çok acımış ve KFC çekiyormuş.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 27 Ağustos 2024 #15 crqdles dedi: Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
crqdles dedi: Canıma susadım gidip kullanıldı mı diye deneyeceğim. Çok KFC çekti canım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.945 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #16 Connor The Android dedi: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Makarna yaptım...
5 565702 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #17 bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler nasıl bedava alabilirim ne demem lazım ki
faaaruk Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #18 Bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler, nasıl bedava alabilirim, ne demem lazım ki? Eğer kullanmadıysan atar mısın? 565702 dedi: bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler nasıl bedava alabilirim ne demem lazım ki Genişletmek için tıkla... Kullanmadıysan atarmısın Ben kampanyayı bugün saat 15 00 dan beri bakıyorum ama bulamıyorum kalktımı acaba Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
Bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler, nasıl bedava alabilirim, ne demem lazım ki? Eğer kullanmadıysan atar mısın? 565702 dedi: bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler nasıl bedava alabilirim ne demem lazım ki Genişletmek için tıkla... Kullanmadıysan atarmısın Ben kampanyayı bugün saat 15 00 dan beri bakıyorum ama bulamıyorum kalktımı acaba
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.479 Çözümler 2 29 Ağustos 2024 #19 faaaruk dedi: Bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler, nasıl bedava alabilirim, ne demem lazım ki? Eğer kullanmadıysan atar mısın? Kullanmadıysan atar mısın? Ben kampanyayı bugün saat 15 00'dan beri bakıyorum ama bulamıyorum kalktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili.
faaaruk dedi: Bana yuzde 70 indirim yaparız bedavaya veremeyiz dediler, nasıl bedava alabilirim, ne demem lazım ki? Eğer kullanmadıysan atar mısın? Kullanmadıysan atar mısın? Ben kampanyayı bugün saat 15 00'dan beri bakıyorum ama bulamıyorum kalktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili.
faaaruk Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #20 Dr. Who dedi: Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Eyvallah ben onu da göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024
Dr. Who dedi: Bende baktım yok en son uygulama içinde ilginiz için teşekkürler gibisinden bir şey yazıyordu kampanya ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Eyvallah ben onu da göremedim.