Selamlar arkadaşlar. bugün ilk kez Kha Zix oynadım. İlk başta şunu söylemek istiyorum, ilk kez oynamama rağmen bu çar aşırı güçlü. Q + Düz vuruş attığınızda karşı taraf direkt ölüyor. Oynaması da aşırı aşırı zor değil. Pozisyon alması ve ne yapmanızı bilmeniz önemli sadece. Yani şu fotoğraf bence her şeyi özetliyor, ne kadar saçma Eki Görüntüle 1070222
Fotoğraftan saçmalık akıyor zaten, Yuumi'de neden ''Şifa'' ve ''Tutuştur ''var? Midlane'de neden Yi var ve neden ''Şifa'' ve ''Sıçra'' girmiş? Karşı ADC neden Kayn? Daha sana bir sürü sayabilirim.
Size garip gelebilir ama ap Warwick Q ile tek atıyor. Her Jungle denemeli. Q ile 700 vuruyorum midde bile oynayabilirsiniz. Bir de şımarıp Mejai alırsanız karşı rakımı haritadan silersiniz.
LoL'de bazı karakterler hep bozuk ve öyle olduğuyla kalıyor, fakat bu oyun içerisinde arkadaşların dediği gibi düşük elo çarı Kha. Pick sırası da önemli fakat karşında Naut. veya Leona olan bir destek olsaydı hareket edemezdin.
Gerçi TR'de mastera kadar oynarsın o çarı, TR'de oyun bilen çok oyuncu yok.
TR'de galiba bi ben ile bu konu sahibi arkadaş Bronz. Diğer herkes en kötü elmas.
Kha güzel bir bronz avcısı. Sen de güzel avlamışsın. Zaten ovefeed olduğun için, tekli hedef olmasa bile çok vuruyor Q. Birde tekli hedef ise geçmiş olsun.
TR'de galiba bi ben ile bu konu sahibi arkadaş Bronz. Diğer herkes en kötü elmas.
Kha güzel bir bronz avcısı. Sen de güzel avlamışsın. Zaten ovefeed olduğun için, tekli hedef olmasa bile çok vuruyor Q. Birde tekli hedef ise geçmiş olsun.