Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 28 Kasım 2022 #31 Barış Önvural dedi: Merhaba. IMEI kaydı için giriş çıkış tarihi aynı gün olursa acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz.
Barış Önvural dedi: Merhaba. IMEI kaydı için giriş çıkış tarihi aynı gün olursa acaba bir sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz.
Barış Önvural Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11 28 Kasım 2022 #32 Tesla Bobini dedi: Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki giriş çıkış belgesi aynı gün E-devlet'e yansır mı? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Tesla Bobini dedi: Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki giriş çıkış belgesi aynı gün E-devlet'e yansır mı? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #33 Barış Önvural dedi: Peki giriş çıkış belgesi aynı gün E-devlet'e yansır mı? Bu konu hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... 48 saat için de yansıyor.
Barış Önvural dedi: Peki giriş çıkış belgesi aynı gün E-devlet'e yansır mı? Bu konu hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... 48 saat için de yansıyor.
Barış Önvural Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11 30 Kasım 2022 #34 Silinen üye dedi: 48 saat için de yansıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Mustafa Samlı Zeptopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #35 Tesla Bobini dedi: Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu belge no yazan yere nüfus cüzdanı serinomu yazıyoruz... Giriş yapılan ülke kktc mi yazıyoruz. Ben dün gittim de
Tesla Bobini dedi: Yaşamazsın hocam. Sabah gittin diyelim, gezdin ettin biraz akşama ülkeye döndün oluyor yani problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu belge no yazan yere nüfus cüzdanı serinomu yazıyoruz... Giriş yapılan ülke kktc mi yazıyoruz. Ben dün gittim de
NeYazsamKabulEtmedi Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #36 Mustafa Samlı dedi: Bu belge no yazan yere nüfus cüzdanı serinomu yazıyoruz... Giriş yapılan ülke kktc mi yazıyoruz. Ben dün gittim de Genişletmek için tıkla... Evet seri no yazıyorsun, tc kimlikle giriş yaptığını yazıyorsun, giriş yapılan ülke türkiye'yi seçeceksin.
Mustafa Samlı dedi: Bu belge no yazan yere nüfus cüzdanı serinomu yazıyoruz... Giriş yapılan ülke kktc mi yazıyoruz. Ben dün gittim de Genişletmek için tıkla... Evet seri no yazıyorsun, tc kimlikle giriş yaptığını yazıyorsun, giriş yapılan ülke türkiye'yi seçeceksin.
Mrx_exe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #37 NeYazsamKabulEtmedi dedi: Evet seri no yazıyorsun, tc kimlikle giriş yaptığını yazıyorsun, giriş yapılan ülke türkiye'yi seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam giriş tarihi ne yapacağız gitmedim ama kayıt etmek istiyorum nasıl olacak tarihe ne demek gerek
NeYazsamKabulEtmedi dedi: Evet seri no yazıyorsun, tc kimlikle giriş yaptığını yazıyorsun, giriş yapılan ülke türkiye'yi seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam giriş tarihi ne yapacağız gitmedim ama kayıt etmek istiyorum nasıl olacak tarihe ne demek gerek
NeYazsamKabulEtmedi Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #38 e devlette yurda giriş tarihin var ordaki tarihi yazacaksın. Mrx_exe dedi: Peki hocam giriş tarihi ne yapacağız gitmedim ama kayıt etmek istiyorum nasıl olacak tarihe ne demek gerek Genişletmek için tıkla...
e devlette yurda giriş tarihin var ordaki tarihi yazacaksın. Mrx_exe dedi: Peki hocam giriş tarihi ne yapacağız gitmedim ama kayıt etmek istiyorum nasıl olacak tarihe ne demek gerek Genişletmek için tıkla...
Alperen Saygın Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 108 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #39 Kayıt işlemini yapabildiniz mi? Yapan biri bilgilendirse çok güzel olur, ben de düşünüyorum.
T Ttell Yoctopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Aralık 2022 #40 Temmuz ayında kıbrısa kimlikle gittim ama aralık ayında yurt dışından telefon hediye geldi kayıt ettirebiliyor muyum?
Temmuz ayında kıbrısa kimlikle gittim ama aralık ayında yurt dışından telefon hediye geldi kayıt ettirebiliyor muyum?