Kıbrıs'tan iPhone getirtmek mümkün mü?

iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.

iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.

35k iPhone 13.

IP13 nasıl daha mantikli?

IP13 nasıl daha mantikli?

Garantisiz, yazılımsal bir hata olsa elinde kalacak ve üstüne o kadar para bayıp hâlâ yılın 4 ayı eski telefonunu kullanacak, tek önemi iPhone 15 oluyor olması, onun yerine düzgünce iPhone 13 alıp işini garantiye alması en sağlıklısı.

8 Plus ortalaması sarı sitede 8-9 bin TL, hadi arkadaş 7 Bin'e sattı diyorum, 25+7 = 32 bin TL, 3 bin TL daha eklese 35 bin TL zaten.

Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.

Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.

2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kullanmak isterse, ben sadece başka seçenekler olduğunu gösteriyorum o kadar.

2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kUllanmak isterse, ben sadece başka seçenekler oldUğUnU gösteriyorUm o kadar.

Niye 14 ve 13'u karsilastiriyorsun? Arkadas 15 alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…