Eski telefonum 8 Plus geri kalan 4 ay eski telefon kullancağım derken yanımda taşıyıcam sadece şu an 25 bine iPhone 15 alabiliyorken başka telefon bakmadım ama TR'de o fiyat bandında pek iyi telefon olduğunu sanmıyorum.
iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.
iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.
Garantisiz, yazılımsal bir hata olsa elinde kalacak ve üstüne o kadar para bayıp hâlâ yılın 4 ayı eski telefonunu kullanacak, tek önemi iPhone 15 oluyor olması, onun yerine düzgünce iPhone 13 alıp işini garantiye alması en sağlıklısı.
Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.
Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.
2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kullanmak isterse, ben sadece başka seçenekler olduğunu gösteriyorum o kadar.
2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kUllanmak isterse, ben sadece başka seçenekler oldUğUnU gösteriyorUm o kadar.