3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #21 One Face dedi: Bıçak, muşta vs haricinde kick boks gayet iş görür. İşin içine bıçak zart zurt girince iş değişiyor işte. Onun için ayrıyeten self defense eğitimi oluyor herhalde. Hocam muay thai çok sert. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, seçim arkadaşa bağlı. Acı olmadan gelişme olmaz
One Face dedi: Bıçak, muşta vs haricinde kick boks gayet iş görür. İşin içine bıçak zart zurt girince iş değişiyor işte. Onun için ayrıyeten self defense eğitimi oluyor herhalde. Hocam muay thai çok sert. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, seçim arkadaşa bağlı. Acı olmadan gelişme olmaz
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.184 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #22 300974 dedi: Evet öyle, seçim arkadaşa bağlı. Acı olmadan gelişme olmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ama o kadar acıya gerek var mı? Çok çok sert diye biliyorum.
300974 dedi: Evet öyle, seçim arkadaşa bağlı. Acı olmadan gelişme olmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ama o kadar acıya gerek var mı? Çok çok sert diye biliyorum.
allevv Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 118 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #23 Phanzox dedi: MMA düşündün mü? Çünkü sokakta tek bir dövüş sanatı yerine karma bir dövüş sanatı daha çok işine yaricaktır. Genişletmek için tıkla... sizin karma dediğiniz dövüş sanatı yakın savunma olarak da geçiyor mu? Bir yer buldum da ondan soruyorum.
Phanzox dedi: MMA düşündün mü? Çünkü sokakta tek bir dövüş sanatı yerine karma bir dövüş sanatı daha çok işine yaricaktır. Genişletmek için tıkla... sizin karma dediğiniz dövüş sanatı yakın savunma olarak da geçiyor mu? Bir yer buldum da ondan soruyorum.