J jeann1 Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Bu aralar yayınlarımı Kick'te açmaktayım izlenmiyorum küçük bir kitlem de yok. Çekmek için ne yapmalıyım sizce? Dosya Ekleri hhhhhhh.PNG 44,1 KB · Görüntüleme: 558
Bu aralar yayınlarımı Kick'te açmaktayım izlenmiyorum küçük bir kitlem de yok. Çekmek için ne yapmalıyım sizce?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.214 Çözümler 10 11 Şubat 2024 #2 jeann1 dedi: Bu aralar yayınlarımı Kick'te açmaktayım izlenmiyorum küçük bir kitlem de yok. Çekmek için ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bu zamanda amatör değil profesyonel olarak başlamanız gerek. İyi kamera, iyi arka plan, iyi mikrofon, iyi bilgisayar, yüksek enerji gibi gibi. Oyun yayınları yapıyorsanız güncel trend oyunların yayınlarını yapın Palworld, Rust, helldivers 2 gibi.
jeann1 dedi: Bu aralar yayınlarımı Kick'te açmaktayım izlenmiyorum küçük bir kitlem de yok. Çekmek için ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bu zamanda amatör değil profesyonel olarak başlamanız gerek. İyi kamera, iyi arka plan, iyi mikrofon, iyi bilgisayar, yüksek enerji gibi gibi. Oyun yayınları yapıyorsanız güncel trend oyunların yayınlarını yapın Palworld, Rust, helldivers 2 gibi.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 12 Şubat 2024 #3 Bunun yerine Youtube ile başlayın bence. Bana hep 1-2 izlenen kanallar öneriliyor. Şansınız daha yüksek olur.
Bunun yerine Youtube ile başlayın bence. Bana hep 1-2 izlenen kanallar öneriliyor. Şansınız daha yüksek olur.