Çözüldü Kılıç ve kalkanla elma kesilen oyunun adını bilen var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ya arkadaşlar bir flash oyun vardı kılıçla kalkanla falan milleti dövüyorduk.

Hatta traning bölümünde güç arttırmak için kılıçla elma kesiyorduk, defans arttırmak için kafamıza elma atıyorlardı biz de kalkan ile elmaları engelliyorduk kombo falan oluyordu adı neydi o oyunun bilen var mı?

Hatta traning bölümünde güç arttırmak için kılıçla elma kesiyorduk, defans arttırmak için kafamıza elma atıyorlardı biz de kalkan ile elmaları engelliyorduk kombo falan oluyordu adı neydi o oyunun bilen var mı?

Hocam araştırdım ama bulamadım. Tek bildiğim oyunu üreten firmanın logosunda kılıç ve kalkan vardı.

Sword and Souls A Soul Adventure.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sunch4 @Jezo
Arkadaşlar oyun Swords & Souls. Teşekkür ederim aklıma oyunun girişinde jojo diye bir sahne vardı sanki o geldi. İkinize de çok teşekkür ederim, çocukluğumu yeniden yaşamaya gidiyorum.
Hayat amacımı buldum.

1657207926038.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı