Kılıçdaroğlu kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ümit Özdağ'ın %20 oy almasının bugün için imkanı YOK. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ülkedeki her 5 kişiden 1'inin Ümit Özdağ'a oy vereceğini düşünmek için gerçekten kafayı yemek gerekir.

Özdağ %2?

Bence Zafer Partisi Mansur Yavaş'ı aday gösterecek ve kazanacak.

Mansur Yavaş kabul etmese, Özdağ aday olsa bile kazanır bence.

Mansur aday olursa Özdağ kazanamaz yüksek ihtimalle.

KK muhalefet olarak başarısız, nabza göre şerbet veriyor her zaman. Umarım aday olmaz ve partinin başkanlığını yeni bir isime bırakır.

Erdoğan için %30-33 oy bandında kalır diyorsun. Şu an oy oranı %25-28 arası anketlerde. %30 geçen anketler iktidara yakın anketler. Mhp bile orada %7 oy oranını geçiyor. Çoğu ankettede zafer partisi eklenmediği için düşük çıkıyor. Ve arada 1 sene var seçime o zamana kadar çok şey değişir. Bir ankette %0.5 civarı oyları vardı. Şu an aynı ankete baktığımda %2 oy oranları olmuş. Seçime kadar rahat %15-20 oy oranı alırlar meclise girerler.

Zafer partisi üye sayısı 10 bin i geçmişti yani parti hızla destek alıyor. Seçime kadar ne kadar olur bilmiyorum ama oyları artar yine de %20'yi göreceğini sanmıyorum ama meclise girecek kadar oy alır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…