MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 23 Mayıs 2022 #41 Yüce Hz.Atilla Oğuz Szaszy bey aday olursa ilk turda 80% oy alır.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #42 Şaka bir yana merakla bekliyorum seçimleri.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 23 Mayıs 2022 #43 Cadı Sila adaylığını koysun, ona bile oy veririm. Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını sanmıyorum ama olursa o da kazanacaktır.
Cadı Sila adaylığını koysun, ona bile oy veririm. Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını sanmıyorum ama olursa o da kazanacaktır.
5 515538 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 127 23 Mayıs 2022 #44 MarkS dedi: Yüce Hz.Oğuz Sasi bey aday olursa ilk turda 80% oy alır. Genişletmek için tıkla... Oğuz Sasi miting yapsa bahsedeceği meseleyi unutup geçen gün marketten aldığı abur cuburlardan bahsederdi meydandakilere Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MarkS dedi: Yüce Hz.Oğuz Sasi bey aday olursa ilk turda 80% oy alır. Genişletmek için tıkla... Oğuz Sasi miting yapsa bahsedeceği meseleyi unutup geçen gün marketten aldığı abur cuburlardan bahsederdi meydandakilere Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #45 XEfe.Bey dedi: Seçime daha çok var. O zamana kadar ne olur bilemeyiz. Muharrem ince belki tekrar aday olur. Genişletmek için tıkla... Bence seçim yakın hocam kasım gibi erken seçim olacağını düşünüyorum yoksa 2023 de Erdoğan aday olamıyor.
XEfe.Bey dedi: Seçime daha çok var. O zamana kadar ne olur bilemeyiz. Muharrem ince belki tekrar aday olur. Genişletmek için tıkla... Bence seçim yakın hocam kasım gibi erken seçim olacağını düşünüyorum yoksa 2023 de Erdoğan aday olamıyor.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Mayıs 2022 #46 Kutty dedi: Bence seçim yakın hocam kasım gibi erken seçim olacağını düşünüyorum yoksa 2023 de Erdoğan aday olamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum.
Kutty dedi: Bence seçim yakın hocam kasım gibi erken seçim olacağını düşünüyorum yoksa 2023 de Erdoğan aday olamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum.
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #47 XEfe.Bey dedi: Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekonomi her türlü eninde sonunda çözülür bence en büyük sorunumuz mülteciler ve kaçaklar, sayıları yaklaşık 10 milyon.
XEfe.Bey dedi: Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekonomi her türlü eninde sonunda çözülür bence en büyük sorunumuz mülteciler ve kaçaklar, sayıları yaklaşık 10 milyon.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 23 Mayıs 2022 #48 XEfe.Bey dedi: Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yeni gelen iktidar faizi sert bir şekilde arttıracak ilk başta. Doları 5,6 seviyesine çekecek.
XEfe.Bey dedi: Ne olur ne olmaz onu zaman gösterecek. Vallahi pek bir ümidim kalmadı, bu ekonomi nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yeni gelen iktidar faizi sert bir şekilde arttıracak ilk başta. Doları 5,6 seviyesine çekecek.
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #49 521071 dedi: Muhtemelen yeni gelen iktidar faizi sert bir şekilde arttıracak ilk başta. Doları 5,6 seviyesine çekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bence aniden daha fazla düşer çünkü Berat Albayrak istifa ettiğinde bile 1 TL düşmüştü.
521071 dedi: Muhtemelen yeni gelen iktidar faizi sert bir şekilde arttıracak ilk başta. Doları 5,6 seviyesine çekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bence aniden daha fazla düşer çünkü Berat Albayrak istifa ettiğinde bile 1 TL düşmüştü.
5 515538 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 127 23 Mayıs 2022 #50 Gülüp eğlendiğimiz Sarıgül'ün TDP'sinin üye sayısı Zafer Partisi'nin üye sayısından fazla bu arada. Bir de en az %15 alacak diyorlar. Son düzenleme: 23 Mayıs 2022
Gülüp eğlendiğimiz Sarıgül'ün TDP'sinin üye sayısı Zafer Partisi'nin üye sayısından fazla bu arada. Bir de en az %15 alacak diyorlar.